Familie Meiland opnieuw gedumpt door bedrijf na islam uitspraken

De kritische uitspraken richting de islam van Erica Meiland heeft de familie al heel wat samenwerkingen gekost. Eerst was daar Hallmark, en nu is er nog een bedrijf wat de stekker trekt uit de samenwerking.

Emma Sleep

Het matrassen merk Emma staat niet achter de uitspraken van Erica. Ze hadden Maxime de tijd gegeven om met een statement te komen. Toen ze dit niet deed, besloot het bedrijf per direct de samenwerking te stoppen. Dit liet het bedrijf weten in een reactie op Instagram:

“Emma is een internationaal bedrijf en trots op haar diversiteit. Binnen Emma werken mensen uit meer dan 65 landen, allen met hun eigen culturele en religieuze achtergrond. De recente opmerkingen van Erica Meiland, moeder van Maxime Meiland, staan haaks op onze waarden.”

“Emma neemt expliciet afstand van de opmerkingen van Erica Meiland. We accepteren het niet dat een groep mensen wordt buitengesloten of veroordeeld op basis van ras, religie, seksuele oriëntatie of elk ander persoonlijk kenmerk. Daarom hebben we besloten de samenwerking met Maxime per direct stop te zetten, aangezien wij niet willen samenwerken met iemand die onze waarden van diversiteit en inclusiviteit niet omarmt.”

Laat een reactie achter

Scroll naar boven