Familie laat hem in de steek en noemt hem een vergissing – 4 jaar later verandert alles

Kort na de geboorte van een jongetje, genaamd Kirill, werd hij achtergelaten door zijn biologische ouders. Bij zijn geboorte miste hij een groot gedeelte van zijn rechterarm en dat beangstigde zijn ouders. Ze dachten dat hij een fout was en lieten hem in de steek. Vervolgens moest hij vier jaar lang doorbrengen in een weeshuis, in de hoop dat er een familie zou zijn die hem zou willen adopteren.

Na vier jaar in het weeshuis, kwam er een Canadese echtpaar (Doug en Lesley Facey) in Kazachstan en werd zijn droom eindelijk realiteit. Kirill had eindelijk een nieuwe familie en een nieuwe opa met wie hij veel gemeen had, hij miste ook zijn rechterarm.

In 2012 besloten Doug en Lesley Facey uit Newfoundland, Canada, dat ze Kirill wilden adopteren. Na maanden van wettelijke obstakels en tegenslagen was het dan eindelijk gelukt en konden ze Kirill adopteren.

“Hoe kunnen we nee zeggen tegen deze kleine jongen toen ik ben opgegroeid met iemand die mijn hele leven hetzelfde was en het me nooit stoorde of hem op de een of andere manier tegenhield,” vertelde Doug aan Buzzfeed.

Het was niet de eerste keer dat Kirill bijna geadopteerd was, maar gezinnen trokken zich vaak op het laatste moment terug. Doug en Lesley geloven dat het komt doordat hij een deel van zijn rechterarm mist. De rechter in Kazachstan vroeg zelfs aan het stel of ze zeker wisten dat ze de jongen echt wilde adopteren.

“Ik werd op dat moment een beetje boos nadat ik zo vaak had aangegeven dat ik Kirill wilde adopteren!,” zei Doug. Doug zei tegen de rechter: “Met alle respect, er is niets mis met deze kleine man. Hij mist een arm, niets anders.’ Net als Kirill’s grootvader. Toen Kirill zijn nieuwe familie, inclusief zijn grootvader, op het vliegveld ontmoette, wist hij meteen dat hij bij hen hoorde. Zo is ook te zien in de video hieronder:

Vandaag de dag woont Kirill samen met zijn nieuwe familie in Newfoundland, Canada. Hij heeft een hechte band met zijn nieuwe grootvader en kan al goed Engels praten. Wij zijn zo blij om te horen dat hij een nieuwe familie heeft nadat zijn biologische familie hem zo in de steek hebben gelaten. Wij wensen de familie veel geluk en liefde toe! Deel dit prachtige verhaal met je vrienden en familie!

Bron: Buzzfeed

Laat een reactie achter

Scroll naar boven