Familie Kluivert getroffen door enorm leed: ”We zijn in shock”

Familie Kluivert getroffen door enorm leed: ''We zijn in shock''

Justin Kluivert, de zoon van Patrick Kluivert, heeft gisteren de schrik van zijn leven gekregen. De speler van Valencia was nog maar net gearriveerd in Mallorca voor de uitwedstrijd tegen het plaatselijke RCD, toen zijn woning werd overvallen.

In de woning was zijn vriendin aanwezig, zo meldt de Valenciaanse krant Plaza Deportiva. ‘Drie mannen met capuchons drongen het huis binnen’.

‘Het geboefte heeft de vriendin van Justin Kluivert uiteindelijk enkele rake klappen gegeven. Ook heeft ze dingen te horen gekregen waardoor ze haar leven niet zeker was’.

Enorme buit

De mannen moeten geweten hebben dat er in de woning veel te halen viel. Ze hebben namelijk peperdure horloges, kleding en sieraden meegenomen.

De totale waarde zou ver boven de 160.000 euro uitkomen. Sterker nog, volgens Marca gaat het zelfs om meer dan twee ton.

Op de hoogte

De kans is dus groot dat de mannen wisten dat Kluivert zijn pracht en praal had uitgestald in zijn woning. Zij zouden zelfs hebben geweten wat de dagelijkse routine van Justin en zijn vriendin is.

Het meisje kwam namelijk net terug van het uitlaten van de hond, toen de mannen ineens voor de deur stonden en haar dwongen open te doen.

Naar verluidt heeft het hele tafereel minder dan twee minuten geduurd. De mannen zouden ook geweten hebben waar alles lag.

Het is momenteel nog onbekend of Justin op Mallorca blijft, of het eerstvolgende vliegtuig naar huis neemt. Valencia kan Justin goed gebruiken.

Valencia

De laatste weken is hij uitblinker bij de Spaanse ploeg, die er in La Liga bijzonder weinig van bakt. De wedstrijd begint om 19.30 uur vanavond.

Valencia staat met nog twee wedstrijden te gaan op de 13e plaats en heeft 40 punten. Dat zijn er maar twee meer dan Real Valladolid, de nummer 18 die rechtstreeks degradeert.

De 24-jarige Justin staat nog altijd onder contract bij AS Roma, maar hoeft daar niet te rekenen op speeltijd. Volgend jaar zomer loopt zijn contract bij de Italianen af.

Met de vriendin van Justin Kluivert gaat het overigens niet goed. Het meisje verkeert nog immer in totale shocktoestand, zo meldt De Telegraaf.

Scroll naar boven