De familie is woest wanneer zij erachter komen dat opa de erfenis niet aan hun achterlaat, maar aan iemand anders

Het is pijnlijk om te zien dat wanneer er geld in het spel is, dat mensen veranderen. De meeste familieruzies komen voort uit het overlijden van iemand. Het geld komt vrij en die persoon zijn bezittingen. Vaak gaat daar heel veel geld mee gepaard, en dat vinden mensen interessant. Die opa die je nooit bezocht wordt tijdens zijn laatste dagen van zijn leven opeens wel belangrijk genoeg om te bezoeken.
Het is hard, maar wel hoe het leven gaat, helaas.

Ronald Butcher kon daar over mee praten. Hij zag zijn familie haast nooit en daarom besloot hij voor zijn overlijden, zijn testament te laten wijzigen.
Hij was 75 jaar en hij had een gigantische erfenis die hij zou achterlaten. De erfenis bedroeg meer dan 700.000 euro.
Een paar maanden voor dat Ronald stierf liet hij zijn testament wijzigen. Hij wilde het geld niet achterlaten aan zijn familie, maar aan een man genaamd Donald Scharp.

Donald had vele jaren geleden Ronald’s schoorsteen schoongemaakt gratis en de twee werden daarna vrienden. Donald kwam eens in de week en als zijn drukke agenda het toe lijst twee keer per week. Hij hielp Ronald met klusjes en was er om te praten.

LEES OOK:  Michael Bublé heeft verschrikkelijk nieuws te horen gekregen: zoontje (3) ernstig ziek

Toen Ronald stierf stond zowel Donald als Donald’s familie ervan te kijken dat Ronald zijn erfenis aan Donald achterliet.
Zijn familie spande een rechtszaak aan, want zij gingen ervan uit dat Donald iets had geregeld tijdens Ronald zijn laatste dagen. De advocaat van Ronald gaf echter aan dat dat niet het geval was en dat Ronald zelf dit besluit had genomen.

Ronald heeft een brief achter gelaten dat hij erg eenzaam was en nooit iets van zijn familie hoorde. Dat Donald eens in de week langs kwam was een moment waar hij elke week naar uitkeek. Hij wilde dat Donald het geld zou erven. Donald had een zoon en voor zijn studie zou het geld goed van pas komen. Zijn eigen familie keek al lange tijd niet meer naar hem om en dat vond hij pijnlijk.

Eenzaamheid is iets waar veel ouderen mee te kampen hebben wereldwijd. Het is belangrijk als familie om ouderen niet te vergeten en liefde te blijven geven. Niet omdat hun erfenis nog op je wacht, maar omdat iedereen liefde nodig heeft jong of oud.

Wat vind jij? Reageer hieronder: