Famieliedrama: Vader (37) rijdt kanaal in met 2 kleine kindjes op de achterbank

Vader (37) rijdt kanaal in met 2 kindjes in de auto

In het Belgische Lommel is vannacht iets heel ergs verdrietigs gebeurd. Een vader is het kanaal Bocholt-Herentals ingereden, terwijl zijn twee kleine kinderen op de achterbank zaten. Helaas heeft niemand dit overleefd.

Wanhoopsdaad

Rond 00.30 uur kwam er een melding binnen bij de brandweer van de hulpverleningszone Noord-Limburg. De melding betrof een verzoek voor een duikinterventie met redding te water.

De beller meldde dat er ter hoogte van de Luikersteenweg in Lommel-Barrier een auto in het water was beland. Toen de hulpdiensten ter plaatse kwamen, vonden zij inderdaad een voertuig in het kanaal. Hierin werden de levenloze lichamen van de vader en twee kinderen gevonden.

Uit de eerste vaststellingen komt naar voren dat het om een wanhoopsdaad zou gaan. De vader zou geen andere uitweg gezien hebben dan het water in te rijden. Hij besloot om zijn kinderen mee te nemen. Zij krijgen hiermee geen kans op een toekomt 🙁

De hulpdiensten hebben hun bevindingen doorgespeeld naar het parket van Limburg. De autoriteiten zijn momenteel sporenonderzoek aan het doen.

Langs deze weg willen wij de nabestaanden condolen met dit grote verlies. Laat jouw steunbetuiging achter in de reacties. 

Beeld: Het Nieuwsblad. De gebruikte thumbnail betreft een screenshot uit de video.

Scroll naar boven