Fajah Lourens doet debiele uitspraken over ‘dikke’ mensen

Fajah Lourens kennen we natuurlijk allemaal van haar rolletje uit Goede Tijden Slechte Tijden, waar ze als Yasmin naamsbekendheid kreeg. Inmiddels is Fajah vooral bekend omdat ze naar de sportschool gaat en daarin dusdanig doorslaat, dat ze met allerlei adviezen komt.

‘Hierom ben jij dik’

Fajah Lourens is al sinds 2013 bezig met sporten en gezond eten. De fout die veel mensen met een dergelijke leefstijl maken, is anderen ongewenst vertellen wat ze moeten doen. Of waarom zij er niet zo uitzien zoals Fajah. Onlangs deed ze uitspraken over mensen met een maatje meer.

Die werden door veel mensen als beledigend beschouwd. Ze zei: ”Mensen denken dat ze ongelukkig zijn omdat ze dik zijn. Maar je bent dik omdat je ongelukkig bent.” Hiermee heeft ze kwaad bloed gezet bij een hoop volk, dat helemaal niet zit te wachten op haar killer body onzin.

Killer Body Motivation

Fajah heeft het merk ooit opgericht vanwege haar passie voor sport en gezondheid. Met haar winkeltje verkoopt ze bikini’s, die anderen moeten aansporen ook fit te worden.

Bij Killer Body Motivation kun je diverse workout-programma’s kopen, terwijl Fajah ook suppelementen aan de man probeert te brengen die zogenaamd voor je lichaam zijn. Het is dan de bedoeling dat jij ook een ‘killerbody’ krijgt. Het mag wat kosten uiteraard.

Scroll naar boven