Facebook, Messenger en Instagram zijn allemaal gecrasht

Facebook Messenger, Instagram en Facebook zijn in een groot deel van Europa gecrasht waardoor miljoenen gebruikers niet in staat zijn om berichten te versturen.

Als je een van de mensen bent die moeite hebben om online te komen om het antwoord op een belangrijke vraag te achterhalen, om wat sappige roddels te ontdekken of om gewoon een verse lading pikante memes te ontvangen, dan ben je niet alleen.

Het blijkt dat veel mensen op het hele Europese continent precies dezelfde problemen hebben met Facebook Messenger, maar ook met de eigenlijke Facebook-site en Instagram.

Joost mag weten hoe we hiermee omgaan. Het zou zelfs kunnen leiden tot een echte menselijke conversatie.

Voel je je al alleen? Nou, vrees niet want Facebook is hard aan het werken om te voorkomen dat die donkere tijdlijn werkelijkheid wordt.

Volgens Allestoringen.nl – een website die gebruikersrapporten over problemen met apps, diensten en providers bijhoudt – begonnen de problemen rond 11 uur ’s ochtends en hebben ze veel gebruikers in het Nederland en de rest van Europa getroffen.

Het is duidelijk dat men zich tot de andere sociale-mediaplatforms heeft gewend die nog steeds bezig zijn met het klagen over de problemen.

Een persoon op Twitter vroeg dit: “Ligt Facebook Messenger eruit? Ik kan geen berichten versturen en ontvangen!”

Een ander zei: “Of Facebook Messenger ligt eruit op mijn telefoon, of mijn wifi extreem is slecht. Laat me mijn vrienden terug sms’en!”

Een derde schreef: “Ja, dus Facebook Messenger ligt eruit of ik ben echt echt aan het trippen.”

Naast Messenger die op de fritz staat, heeft Down Detector ook waarschuwingen gegeven voor Facebook en Instagram, hoewel die minder wijd verbreid lijken te zijn.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven