Extreem pijnlijk: Man breekt penis tijdens ‘wilde nacht’ met vrouw

Extreem pijnlijk: Man breekt penis tijdens 'wilde nacht' met vrouw

In Indonesië heeft een man een nogal opmerkelijke ‘blessure’ overgehouden aan een wild nachtje met zijn vrouwelijke partner. Terwijl de vrouw bovenop hem zat, hoorde hij iets kraken. Het bleek zijn 3e been.

Zijn geslachtsdeel bleek volledig lamgeslagen en had volgens de verklaring van het slachtoffer zelfs een lelijke knik naar rechts”. Opmerkelijk is dat de vrouw maar liefst 3! uur wachtte voordat ze contact opnam met een dokter. In de tussentijd begon het lid steeds meer op een aubergine te lijken, terwijl er ook een bloedende zwelling was ontstaan. Daarop besloot de man naar het ziekenhuis te gaan.

Eenmaal daar aangekomen, moest de piemel worden ‘gepeld’. De huid van het geslachtsdeel moest weggesneden worden zodat de fractuur blootgelegd kon worden. De plasbuis bleek afgescheurd en in de zwellichamen van zijn janneman zat een scheur van tenminste 3 centimeter.

Penisbreuk zeldzaam

De behandelend artsen van de man stellen dat het maar weinig voorkomt dat iemand een dusdanige ‘blessure’ oploopt. Zij moesten vrijwel direct opereren, waarbij er zelfs een cameraatje in de penis geplaatst moet worden zodat de exacte schade vastgesteld kon worden.

Maar wanneer heb je nu de meeste kans op een penisblessure? Wel, dat blijkt zo wanneer je het ‘op zijn hondjes’ doet. De ‘cowgirl’ positie is eveneens risicovol.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven