Expert waarschuwt: Gebruik geen stofzuiger om je vagina schoon te maken

Intieme hygiëne is een vitaal onderdeel van onze routine. Iedereen moet ervoor zorgen dat ze schoon zijn “daar beneden.” Het is essentieel voor onze gezondheid en belangrijk als je uiteindelijk geslachtsgemeenschap hebt met een andere persoon.

De meesten van ons gebruiken normale, veilige en gangbare producten voor dit doel. Niets geks dat je gezondheid in gevaar zou brengen. Helaas denken sommige mensen niet goed na over de methoden die ze gebruiken om hun onderste plekken te verzorgen.

Sommige vrouwen gebruiken bijvoorbeeld stofzuigers om hun vagina schoon te maken tijdens de menstruatie, volgens een verpleegster – die dit sterk afraadt.

Hun menstruatie wegzuigen

De site IFL Science interviewde een verpleegster die het bizarre fenomeen deelde op sociale media.

Zij beweert dat verschillende patiënten naar het ziekenhuis kwamen nadat zij hadden geprobeerd hun menstruatiecyclus te versnellen – met behulp van een stofzuiger.

Ze wilden van hun overgebleven menstruatiebloed af door de ongewenste inhoud uit de vagina te zuigen met dit populaire huishoudelijke apparaat.

De verpleegster, die zichzelf op Twitter OdesseyT99 noemt, schreef:

“Dames… Stop alsjeblieft met het gebruiken van je stofzuigerslang om je menstruatie te stoppen. Je zuigt er veel meer uit dan alleen bloed. Er waren 2 gevallen deze week, en beide vrouwen moesten worden opgenomen.”

– Verpleegster O? ⚕️ (@ OdesseyT99)

De post leidde tot verhitte discussies en ging viraal. De verpleegster gaat verder:

“Ze gebruikten de slang om hun menstruatie eruit te zuigen in de hoop dat het sneller zou eindigen. Ik weet niet welk merk het was, maar ja… ze gebruikten echt een stofzuiger!”

Kan leiden tot een shock

Ze heeft een belangrijke waarschuwing laten horen:

“De stofzuigers van vandaag zijn zeer krachtig. Ze kunnen veel meer dan alleen bloed opzuigen! Je menstruatie heeft een continue stroom die je lichaam zelf aanmaakt. Een stofzuiger werkt 1.000 keer sneller, wat het menselijk lichaam niet kan bijhouden – het kan leiden tot een Hemorrhagic shock.”

Veel mensen begrijpen niet waarom iemand zichzelf op deze manier zou willen reinigen.

Het lijkt er echter op dat een waarschuwing noodzakelijk is – en we kunnen alleen maar hopen dat mensen hier onmiddellijk mee ophouden.

Druk nu op de deelknop hieronder om deze belangrijke informatie te helpen verspreiden!

Laat een reactie achter

Scroll naar boven