Exclusief: Speel nu real-life Peaky Blinders game in een rijdende trein

Ben je ook zo’n fan van Peaky Blinders? Warrior Events organiseert een realistisch spel in het echte leven op 1, 2, 8 en 14 juni in een rijdende, historische trein. The Train Heist is geïnspireerd op de populaire serie ‘Peaky Blinders’.

Met een trein en 20 acteurs word je ondergedompeld in een levensechte ervaring. De trein vertrekt vanuit Stadskanaal, rijdt naar Veendam en terug.

Warrior Events is bekend om het regelmatig organiseren van unieke real life games in Groningen en Drenthe. In samenwerking met Museumspoorlijn STAR zetten zij een zeer uniek theaterspel op. Jij bepaalt het verloop van het verhaal. Het doel is om een gevaarlijke treinroof te stoppen.

Of kies je er juist voor om je bij de Blinders Gang aan te sluiten?

Ben je dol op escape rooms en unieke ervaringen? Dan is deze real life game een unieke kans om te beleven. Als deelnemer sta je voor diverse keuzes. Het spel duurt 3 uur en er kunnen 100 bezoekers tegelijk deelnemen.

Je wordt teruggebracht naar de jaren 20 van Birmingham. Ga terug in de tijd. Stap jij aan boord?

Wat zijn de real life games van Warrior Events eigenlijk?

Een real life game is een groot theaterspel waarin je alle kanten op kunt en zelf de keuzes maakt. Jij bepaalt de richting van het verhaal. Dit is een compleet nieuwe vorm van entertainment en Warrior Events is hierin de grootste speler in Noord-Nederland.

Warrior Events organiseert deze games altijd op zeer unieke locaties, van een historische trein tot aan een lege school en een verlaten ziekenhuis.

Scroll naar boven