Waarschijnlijk is Patrick tegenwoordig wel bekend bij iedereen, na zijn deelname aan het programma Rotterdam Project. Patrick was dakloos en verslaafd, maar heeft onlangs een fotoshoot gehad voor Veronica Magazine en de beelden zijn meer dan bijzonder. Patrick’s carrière heeft na de deelname van het programma en het afkicken van zijn verslaving een indrukwekkende wending gekregen.

Verslaving
Patrick werd voor het programma ‘Het Rotterdam Project’ gevolgd door presentator Beau van Erven Dorens. Na het overlijden van Patrick’s vrouw raakte hij verslaafd, waardoor hij uiteindelijk op straat belandde. Voor het programma ging hij samen met Beau naar Zuid-Afrika om een poging te wagen om af te kicken van zijn drugsverslaving. Dit heeft uiteindelijk zijn leven voorgoed veranderd.

Eigen programma
Het lukte Patrick om van zijn drugsverslaving af te komen, maar daarnaast heeft hij nog meer meevallers ervaren. Hij heeft tegenwoordig een huis en is gezonder dan ooit. Daarnaast heeft hij nog iets anders aan het programma overgehouden, namelijk zijn eigen programma, genaamd; Caveman. In het programma Caveman is zijn leven te zien na het programma ‘Het Rotterdam Project’.

Veronica Magazine
Patrick heeft onlangs een fotoshoot gehad voor Veronica Magazine, ter promotie van zijn eigen programma en dit is niet onopgemerkt gebleven. Hij heeft heel veel reacties gehad op zijn foto’s van zijn volgers die vol lof over hem spraken en erg trots op hem zijn. Iemand reageerde: “Goed bezig Patrick. Ik ken je niet, maar ondanks dat ben ik echt enorm trots op jou!”, schreef iemand. “Van iemand waar je een stuiver aan geeft tot een BN’er!”, schreef een ander.

Bron: RTL Boulevard, Libelle Beeld: Instagram

Wat vind jij? Reageer hieronder