Eva Jinek haalt keihard uit naar Bridget Maasland

Volgens Eva Jinek heeft Bridget Maasland zich volledig gediskwalificeerd, laat ze in Nouveau weten.

Bridget zei laatst namelijk in RTL Boulevard dat Humberto het tv programma weer gaat presenteren omdat Eva zwanger zou zijn. Jinek is hier niet heel erg over te spreken omdat ze namelijk helemaal niet zwanger is. Ze noemt het zelfs ‘schandalig’: “Dat nota bene een vrouw eraan meewerkt! Mijn broek zakte ervan af. Die twee hebben zich in mijn ogen volledig gediskwalificeerd.”

Ze heeft het hierboven over Bridget Maasland en Rob Goossens. Rob zou ook zoiets hebben gezegd: “Ik kon niet geloven wat ik zag. Dat een ongeïnformeerd iemand in een roddelprogramma als RTL Boulevard zoiets maar gewoon kan roepen – het zou je baan zijn, om zulk broddelwerk af te leveren.”

Humberto Tan zei een tijdje geleden ook dat dit niet waar was: “Dat wordt niet geconcludeerd, dat wordt gewoon gesuggereerd. Ja idioot, ik zou niet weten waarom. Wel nee man, daar gaat het toch helemaal niet over. Ik heb geen idee.”

RTL liet in november weten dat Humberto weer terugkeert met zijn late night talkshow wat elke zondag zal worden uitgezonden. Het is inmiddels alweer twee jaar geleden dat hij stopte met zijn populaire tv programma en in de zomer volgend jaar kun je elke dag weer naar hem kijken.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven