Ester zat tien jaar in de bijstand: ”Ik wil nu miljonair worden”

Ester zat tien jaar in de bijstand: ''Allebei m'n tieten weggesnoven hahaha''

De meeste mensen kennen Ester wel. Een tijdje geleden vierde ze samen met Omroep PowNed dat ze al 10 jaar in de bijstand zat. Voor de meeste mensen een dieptepunt, maar Ester was dolblij met het gratis geld.

Bijstand

Nu is Ester weer terug en ze heeft heuglijk nieuws. De Brabantse heeft haar uitkering namelijk stop laten zetten. Ze gaat nu werken voor haar centen.

De verslaggever vraagt waarom ze haar bijstand heeft laten stoppen. ”Nouja, zoveel is het niet he. Ik vind een uitkering niet for life.”

”Ik heb het nu kunnen afsluiten en kan verder met mijn leven. Gratis geld is leuk, je kunt uit de shit komen. Maar nu mag ik lekker gaan bijdragen aan alle andere uitkeringen.”

ZZP’er

Dan nu de hamvraag: Wat gaat Ester doen? ”Ik ben ZZP’er! Officieel vlogger en spreker. Ik geef ook lessen op scholen”, zo zegt ze.

Ester zat tot zo’n vijf jaar geleden dagelijks aan de GHB. Op scholen vertelt ze dat eigenlijk hoe dat is, en hoe ze daar weer vanafgekomen is.

”Dus ja, dat ga ik nu doen. En daar kan ik straks gewoon van leven hoop ik.” Sterker nog: Ester wil graag miljonair worden met het werk.

‘Tieten weggesnoven’

Na het vorige filmpje, dat je hierrrrr kunt checken, kreeg Ester veel haatcomments. Zelfs in de Albert Heijn stond ze als ‘dat bijstandsmeisje’ bekend. Niet best.

Ester heeft nog een ander doel: ”Vroeger heb ik mn hele tieten eraf gesnoven. Nu ben ik er vijf jaar vanaf en ze zijn helaas niet meer teruggekomen.”

Op 18 december heeft ze daarom al een vergroting gepland. ”Dat geld heb ik al verdiend.”

Scroll naar boven