Estee (25) is een traditionele huisvrouw: ”Ik offer mijn leven op aan mijn man”

Estee (25) is een traditionele huisvrouw en heeft tips voor vrouwen

De 25-jarige Estee Williams uit het Amerikaanse Richmond (Virginia) is een traditionele huisvrouw. Dat betekent dat ze haar leven heeft opgeofferd om haar werkende man te dienen. En ze doet niets liever.

Onderdanig

Estee besteed naar eigen zeggen zes uur per aan schoonmaken en koken. De rest van de dag viert ze dat ze onderdanig is aan haar man, de 23-jarige Conner. De elektriciën gaat vijf dagen per week naar zijn werk en zorgt voor het inkomen. Dat is precies wat Estee wil.

@esteecwilliams Being a traditional wife is my greatest blessing 💕 #NextLevelDish #fyp #viral #tradwife #traditionalwife #traditionalgenderroles #housewife #homemaker #wiveswhostayhome #megawife #makewivesgreatagain #obediantwife #femininenotfeminist #traditional #sandwhichmaker #traditionalmarriage #housewivesofamerica ♬ Viva La Vida – Coldplay

Estee beweert dat ze een “nederig” bestaan leidt en “onderdanig” is aan haar man, maar “op een gezonde bijbelse manier”. Terwijl Estee thuis blijft om brood te bakken, te koken, schoon te maken en haar eigen kleren te leren naaien, gaat Conner naar zijn werk voor het brood op de plank.

“Mijn man is de kostwinner, de beschermer en ondersteunt het gezin financieel, en de vrouw is naar mijn mening degene die thuis blijft en zorgdraagt voor het huishouden. Een man hoort hier niet aan te denken, die moet werken zodat hij na zijn werk kan relaxen”, zo redeneert Estee.

Eer

“Dit is een keuze die mijn man en ik samen hebben gemaakt en ik ben er erg blij mee. Het geeft veel voldoening en het is een eer voor mijn man en mij om deze levensstijl te leven.”

“Mensen zijn bang om volledig afhankelijk te zijn van een partner, maar in een ideale wereld is dat waar het huwelijk om draait.”

Scroll naar boven