Erik uit Lang Leve de Liefde jaagt date weg als hij vertelt wat hij op de wc doet

Erik uit Lang Leve de Liefde jaagt date weg door bizarre toiletgewoonte

Lang Leve de Liefde is een schitterend programma. Er gaan steeds meer geruchten dat het programma nep is, maar dat is vrijwel alles op televisie. In ieder geval hebben we nog iets om naar te kijken.

In het programma worden twee mensen aan elkaar gekoppeld. Er wordt door de programmaleiding gekeken naar een passende match. Een niet-roker met een roker combineren valt vaak niet gelukkig uit. Maar soms is er wederzijdse acceptatie en dat is mooi.

Roken

In het geval van Erik en Esmee is er wat anders aan de hand. Eerstgenoemde rookt, maar alleen in de ochtend. Daarnaast geeft hij aan dat hij niet binnen wil roken omdat dat stinkt en ook niet erg goed is voor zijn witte muren.

Erik heeft een hele speciale plek uitgekozen om in te roken: op de wc. De date van Erik, Esmee is in shock: “Jij rookt op het toilet!!?? JIJ ROOKT OP HET TOILET!!?? Je rookt in het toilet? Jij rookt als je op de wc zit? Ik vind het een vreemde gewaarwording…” Erik komt tot de conclusie: “Misschien was dit iets te intiem om nu al te delen.”

BEKIJK HET FILMPJE HIER

Scroll naar boven