Erica vertelt de waarheid over haar ‘relatie’ met privédetective Sander

Na het succes van de Biografie van Martien, komt ook Erica met een biografie. Het boek is bijna af. En als we Erica mogen geloven staat het vol met sappige onthullingen..

Vol met onthullingen

Jan Dijkgraaf, schrijver van het boek, laat weten dat het boek over het moederschap, over haar gezondheid, over haar zus die na een zelfmoordpoging is overleden en haar broer die ze vroeg is overleden gaat. Lezers krijgen een inkijk in heel het leven van Erica. En het gaat ook over de mannen die in Erica’s leven waren.

Ook de periode nadat bekend werd dat Martien homo was. “Er staan er twee in die echte exen zijn, Peter en Ivo, maar ook mensen die zich hebben gepresenteerd als de nieuwe man – als je begrijpt wie ik bedoel” Zegt Jan. Hij doelt natuurlijk op Sander van Betten, de privédetective.

Jan zegt dat Sander nog ‘geen seconde’ een relatie had met Erica. “Iedereen dacht echter dat het wél zo was, omdat hij daarmee de publiciteit opzocht, dus nu moet ze wel de waarheid vertellen.” Daarna zegt Erica dat zij nog een heel pikante onthulling heeft over Sander.

“Laat ik het zo zeggen: de bladen zouden om dit nieuws vechten.”

Laat een reactie achter

Scroll naar boven