Erica Meiland pakt Monique aan: ”Mens zonder eigenwaarde”

Erica Meiland pakt Monique aan: ''Mens zonder eigenwaarde''

‘Leven en laten leven’ is een uitspraak die vaak heel toepasselijk is. Bijvoorbeeld wanneer mensen ergens een mening over hebben, terwijl hen niets gevraagd wordt. Erica Meiland heeft een mening over de relatie tussen André Hazes en Monique Westenberg.

Zoals iedereen weet is dat een knipperlichtrelatie. André trekt Monique steeds naar zich toe, om haar weer in te ruilen voor een veel jonger meisje.

Daar hebben wij geen mening over, maar Erica Meiland heeft dat wel. Ze vindt het onbegrijpelijk dat Monique André weer in haar armen heeft gesloten.

Laat zich gebruiken

Volgens Erica laat Monique zich gebruiken. Omdat ze graag in een villa wil wonen, toleert ze een vriend die haar continu aan de kant schuift.

Erica Meiland pakt Monique aan: ''Mens zonder eigenwaarde''

In weekblad Party zegt ze er het volgende over: ”Toen werden ze friends with benefits. Doe dat toch niet Monique, denk ik dan. Maar ja, ze luistert niet.”

Geen eigenwaarde

Erica vindt dat Monique geen ruggengraat heeft. ”Monique wil koste wat het kost in de villa in Berkel en Rodenrijs blijven wonen, die op naam staat van André.

”Je gevoel van eigenwaarde is belangrijker dan een villa, vind ik. Ik zou dat niet kunnen hoor, zoiets. In mijn ogen laat ze zich gewoon gebruiken.”

”Het is echt vernederend. Ze is oud en wijs genoeg, zou je zeggen. Ze is gewoon al in de veertig toch. Als je dan toch niet beseft, gaat het niet meer gebeuren.”

Monique dolverliefd

De vraag is of Monique inderdaad zo ‘goedkoop’ is als dat Erica beweert en of ze een toneelstukje opvoert om zodoende knus in de villa te kunnen blijven wonen.

Erica Meiland pakt Monique aan: ''Mens zonder eigenwaarde''

Gisteren blikte Mo terug op de eerste date die André en zij, negen jaar geleden, met elkaar hadden. Volgens Monique voelt ze al negen jaar vlinders in haar buik.

Dat is natuurlijk onzin, want toen André met Bridget, Sarah van Soelen en Sarah 2.0 was, kan Monique daar onmogelijk met vlinders in haar buik naar hebben zitten kijken.

Maar goed, ze beschouwt de afgelopen 9 jaar als een periode met ”veel pieken en dalen, veel mooie lessen en uitdagingen, een prachtige zoon en drie hondenkinderen.”

”Negen jaar vlinders!” zo schrijft ze op Instagram. ”Ik voel ze nog steeds. Fijne first date day, André.”

Scroll naar boven