Ergens op deze foto zit een hond verstopt, zie jij waar?

Het testen van je vaardigheden en beperkingen is een goede manier om meer over jezelf te weten te komen – en om uit te vinden welke onderdelen je moet verbeteren of polijsten.

Iets wat ik altijd stimulerend vond

Iets wat ik altijd stimulerend vond, is om mezelf te testen met verschillende soorten puzzels.

We schreven onlangs over een foto uit een park waar duizenden mensen hun haren uit hun hoofd trokken. De hele zaak was omdat er een hond op de foto stond – wat erg moeilijk te vinden was. Deels omdat het goed gecamoufleerd was, en deels omdat je niet zou denken om naar die specifieke plek te kijken.

Tijd om je hersenen te trainen

Dergelijke uitdagingen gaan gepaard met verschillende namen, visuele fouten, beeldpuzzels of optische illusies. Ze zijn bedoeld om je ogen te misleiden. Dat is op zich al heel fascinerend.

Hebben we je interesse gewekt? Dan wordt de uitdaging die we vandaag voor je hebben gekregen misschien wel gewaardeerd. Dus maak je klaar om je te concentreren. Om de volgende puzzel op te lossen, moet je je zintuigen aanscherpen en opletten.

Vind het hondje

Op deze foto (hieronder) zie je een mooie weg in een bos. Aan de linkerkant kunnen we het prachtige groen observeren, en je zou bijna denken dat dit een rustgevende scène is uit een film. Ergens daarbinnen verschuilt zich echter een klein hondje.

Jouw taak is nu om het hondje te vinden dat zich op de foto verstopt. Kun je zien waar de verborgen hond is?

Niet gemakkelijk. Toch?

We zullen het een beetje makkelijker maken

Sommigen van jullie hebben waarschijnlijk de hond gevonden en ik heb niets dan lof voor jullie.

Voor degenen onder jullie die nog wat hulp nodig hebben om het hondje te vinden, zullen we de foto een beetje bijsnijden. Klinkt dat goed?

Geweldig! Ik zal ook onthullen dat je naar de linkerkant van de foto moet kijken, aangezien de hond zich in het bos verstopt.

Dit zal het gemakkelijker maken om het te vinden. We zoomen in principe in op het hondje.

Kun je nu de kleine duivel zien?

Het is nog steeds niet zo gemakkelijk, maar ik denk dat de meesten van jullie nu wel een idee hebben waar het hondje is.

Controleer nu het juiste antwoord is hieronder – binnen de gele cirkel.

Daar is het! Een speels hondje! De kleine onruststoker verstopte zich niet eens, maar hun mooie kleuren passen perfect bij de achtergrond.

Heb je de hond gevonden? Druk dan op die DEEL-knop hieronder om een leuke uitdaging naar je vrienden te sturen!

Scroll naar boven