Enorme klap voor Rob en Jet de Nijs

Rob de Nijs met spoed naar het ziekenhuis gebracht

De familie De Nijs heeft vandaag een hele verdrietige dag beleefd. Jet schrijft op Instagram dat de familie afscheid heeft moeten nemen van hun geliefde kat Boris.

‘Ik ga jou missen’

”De ongrijpbaarheid van de dood daar verdrink ik haast in. Ook de dood van een huisdier raakt me hard. Lieve Boris, 15 jaar kattenkwaad, knuffels en duizenden kopjes. Ik ga ze missen. Ik ga jou missen! En wie nu zegt ‘het is maar een dier’ kan van mij de pot op!”

Vorige maand kende het gezin ook al een flinke tegenslag, toen werd de zoon van Rob, Julius, geopereerd. Rob lijdt zelf aan de ziekte van Parkinson. Zoals we al vaker hebben bericht gaat zijn fysieke gesteldheid steeds meer achteruit. Optreden kan de geliefde zanger niet meer.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jet De Nijs (@jetdenijs)

We wensen de familie De Nijs veel sterkte met het verlies Boris, die 15 jaar oud is geworden.

 

Scroll naar boven