Enorme blunder in het programma Blind Getrouwd ontdekt

Enorme blunder in het programma Blind Getrouwd ontdekt

Bij onze zuiderburen is wat ophef ontstaan over een enorme fout in het programma Blind Getrouwd. In het Belgische realityprogramma hebben kijkers een kledingblunder van jewelste ontdekt, en dat gaat nu enorm hard rond op social media.

Blind getrouwd

Voor wie het programma Blind Getrouwd niet kent: het Belgische televisieprogramma is gebaseerd op het Deense Gift Ved Første Blik.

Het wordt al uitgezonden sinds 7 maart 2016, toen de allereerste aflevering bij onze zuiderburen op televisie te bewonderen was.

Jolien en Brecht

In het nieuwe seizoen vormen Jolien De Neve (32) en Brecht Heldenbergh (32) hét plaatje. Bij hun eerste ontmoeting was er alleen maar oog voor elkaar.

Enorme blunder in het programma Blind Getrouwd ontdekt

Kijkers daarentegen werden afgeleid door een ‘enorme fout’ in het programma. Althans, dat wordt zo omschreven op sociale media.

Kledingblunder

Het gaat om een kledingblunder bij Brecht. Hij heeft een strakke kostuumbroek aan. En daardoor is duidelijk te zien dat hij zijn telefoon aan de ene, en een sleutelbos aan de andere kant in zijn zakken heeft zitten. Je zou denken: who cares? Maar er zijn veel mensen die zich hieraan storen.

Op X (het voormalige Twitter) gaat het dan ook flink los. Iemand schrijft: ”Misschien de volgende keer de deelnemers in hun oren knopen dat een gsm en sleutels niet in broekzak past.”

Een ander wijst ook op de kledingblunder: ”Mooi koppel, maar de makers van het programma kunnen de mannen vertellen dat ze hun telefoon uit hun zak halen. Grote blunder!!”

Een derde persoon spreekt zelfs van een ‘verziekte aflevering’. ”Ik keek met veel plezier, maar waar zijn de makers mee bezig in dit geval? Dit moet hun toch zijn opgevallen!?” Onderstaand het bewuste moment waar de kijkers moeite mee hebben:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by VTM (@vtm.be)

Scroll naar boven