Engelsman (29) slaat vijf vrouwen van hun fiets in Utrecht: “voelt gewoon lekker”

Er is vijf maanden celstraf geeist voor een 29-jarige Engelsman die vorig jaar in Utrecht vanuit het niets vijf jonge vrouwen heeft geslagen. Dit deed hij telkens als iemand voorbij fietste. Een van de vrouwen werd van haar fiets getrapt.

Jonge Slachtoffers

Opmerkelijk was de leeftijd van de vrouwen. De meeste van hen waren rond de 20 jaar oud, maar er was ook een meisje van nog maar 13 jaar bij. De verdachte woont in Driebergen en werd in december aangehouden nadat bewakingsbeelden van hem werden gedeelt in een opsporingsprogramma.

Het 13-jarig meisje liep met haar moeder in Utrecht toen een man op de fiets er langs wilde. Het meisje ging achter haar moeder lopen om de man erdoor te laten. Toch sloeg hij met zijn elleboog in haar buik. Ongeveer een maand later was het weer raak. Toen een vrouw over het fietspad reed werd ze geslagen door een tegenligger. Toen ze erlangs wilde kreeg ze een klap in haar gezicht.

Chris A. was niet aanwezig bij zijn zaak. Hij zou volgens zichzelf aan woede- en stressaanvallen lijden. Het slaan zou slechts een uitlaatklep zijn. In het Verenigd Koninkrijk is hij al vaker veroordeeld voor mishandelingen en bedreigingen.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven