Emotionele fotoshoot van vrouw met kanker laat zien hoe haar man haar hoofd kaal scheert

Emotionele fotoshoot van kankerstrijder toont hoe haar man haar hoofd kaal scheert

Nadat bij Charlie Johnson borstkanker was vastgesteld, begon ze aan chemotherapiebehandelingen. Zoals elke borstkankerpatiënt die chemo heeft doorgemaakt weet, is de kans van het verliezen van je haar heel groot.

Johnson en haar man, Kelsey, besloten de controle over haar haarverlies over te nemen en namen deel aan een prachtige fotoshoot. Fotograaf Mandy Parks legde haar moed vast en alle verschillende emoties die zij en haar man meemaakten vóór, tijdens en na het scheren van haar haar.

vrouw zonder haar

Toen Parks de foto’s op haar Facebook-pagina plaatste, gingen ze meteen viraal.

vrouw aan de make-up spiegel

In de post die ze deelde, prees Parken Johnson voor haar kracht en hoopte dat de foto’s andere kankerstrijders zouden inspireren om de ziekte te overwinnen.

Zij schreef:

“Sterke vrouwen worden niet gewoon geboren. Ze worden gemaakt door de stormen waar ze doorheen lopen. Uit de pijn, fouten en hartzeer bereiken we trots en kracht.

“Ik weet niet wie dit vandaag moet zien. Of gisteren. Of iemand die je kent kan dit telefoontje morgen krijgen, maar laat ze weten dat ze niet alleen zijn. Blijf bij hen terwijl ze dit overwinnen zoals de krijger die ze zijn!

haar op de grond

“Bedankt Charlie Johnson en Kelsey Johnson dat ze me de pijn, schoonheid en moed hebben gegeven die nodig was om deze boodschap te verspreiden. Gebeden voor jullie allebei in de strijd! Ik hou van jullie!

“Bedankt aan Whitney Wyatt dat je erbij bent geweest voor het mooie haar en de make-up!”

vrouw bijna kaal

Honderdduizenden mensen hebben de post geliket, erop gereageerd en gedeeld sinds deze is gepost. Johnson’s bericht moedigde andere overlevenden aan om hun eigen foto’s van geschoren hoofden en behandeling van kanker in de comments te delen, waardoor het een een prachtige plek van steun, liefde en moed werd.

vrouw en man kijken in spiegel

We wensen het beste voor Johnson en haar familie. Je bent echt een inspiratie!

Laat een reactie achter

Scroll naar boven