Emmanuel (28) trouwt met 10 vrouwen tegelijk

Emmanuel (28) trouwt met 10 vrouwen tegelijk

De Amerikaanse influencer Emmanuel Lustin is influencer en met tien vrouwen tegelijk getrouwd. In een TikTok-video laat hij de ceremonie zien, waarbij hij schrijft: Vandaag ben ik getrouwd met tien vrouwen! 

@misterlustin Loves of my life #emmanuellustin ♬ City Girls – Chris Brown & Young Thug

Positieve energie

Volgens Lustin doet hij dat omdat hij aan een vrouw niet genoeg heeft. ”Mijn vrouwen spreken verschillende talen, hebben verschillende persoonlijkheden en een verschillend uiterlijk. Er is wel iets dat wel allemaal gemeen hebben: ”Een positieve energie.”

In de negen seconden durende video staan negen van de tien bruiden om hun man heen. Ze zijn allemaal gekleed in witte lingerie en houden een bosje bloemen vast. Vrouw nummer tien mocht op schoot komen zitten bij Emmanuel. Of zij hier speciaal voor is uitgekozen weten we niet.

Niet legaal in de VS

Het is niet duidelijk hoe de relatie tussen de elf personen is ontstaan. Wat wel duidelijk is, is dat de Verenigde Staten dit huwelijk niet erkent. De groep woont namelijk in New York.

Lustin, een masseur uit Queens, maakt video’s waarin hij erotische massages geeft. De video’s zijn te bekijken op Twitter, TikTok, Instagram en ‘AlleenFans’. Op dat laatste platform is de content wat stouter. Daar kun je zien hoe hij clienten of zijn vrouwen sensueel pleziert.

@misterlustin I cant hear you #emmanuellustin ♬ Spongebob Tomfoolery – Dante9k Remix – David Snell

In een recente aflevering van de podcast Dirty Street Confessions, vertelt Emmanuel dat hij masseert om vrouwen er een plezier mee te doen. ”Dit is wat vrouwen horen te krijgen van mannen.”

”Het gaat om jou weet je, vrouwen komen op de eerste plaats.” Sinds het huwelijk, voltrokken op 31 juli jongstleden, post Emmanuel meerdere video’s waarin te zien is hoe hij zijn vrouwen masseert en hoe hij met hen op dates gaat. Zijn volgers vinden het mooie content, gezien het aanval views.

@misterlustin The massssage episode on Family Guy #emmanuellustin ♬ original sound – MisterLustin

Scroll naar boven