Emma in tranen: ”Mijn vriend heeft me bedrogen met zijn eigen moeder”

Emma: ''Mijn vriend heeft me bedrogen met zijn eigen moeder''

Het internet staat bol van de vreemde verhalen. Dat is nog zacht uitgedrukt. In de categorie Weird but true van de Amerikaanse website The New York Post, staan pas echt gekke gebeurtenissen. Of het allemaal waar is weten we niet. Opmerkelijk is het zeker.

Met eigen moeder

De Amerikaanse Emma, die schuilt achter de gebruikersnaam @mingus.mingus op TikTok, vestigt de aandacht op zich met een erg bijzonder verhaal.

In een video die slechts vijf seconden duurt, beweert Emma dat haar vriendje haar bedrogen heeft met zijn eigen moeder terwijl ze aan het daten waren.

In de clip, die inmiddels al meer dan 5.4 miljoen weergaven heeft, zegt ze: ”Ik die me realiseer dat mijn ex me bedrogen heeft met zijn eigen moeder is iets waarvoor ik in therapie moet gaan. Het is zeker niet iets waarover ik grappen zou maken tegen vrienden.”

@mingus.mingusi be like ay remember that one time♬ sound credit sugardoe – 𝓜♱


Ook met zijn zus

Wat volgde was een stortvloed aan reacties. Helemaal omdat Emma verder niets kwijt wilde over de situatie. Maar dat zorgde er alleen maar voor dat steeds meer mensen wilden weten wat er was gebeurd.

The New York Post heeft daarom zelf contact opgenomen met Emma en haar gevraagd om een en ander toe te lichten. Ze heeft dit verhaal namelijk al eerder gepost.

In november 2021 zette ze een clip online, waarin ze beweerde dat een ex-vriendje het met zijn eigen moeder en zusje deed. Daar zei ze toen het volgende over:

”Ik kwam er pas achter nadat we uit elkaar gingen, en hij het aan me opbiechtte. Hij dacht ik daardoor wilde blijven ofzo.” Emma voegt eraan toe: ”Ik kan iedereen verzekeren dat hem daarna niets is aangedaan. Als dat zo zou zijn geweest, had ik het niet verteld op TikTok. Ze waren erg raar.”

 

Scroll naar boven