Emma (36) wordt vochtig van boom Tim: “Doen het meerdere keren per dag”

Emma wil nooit meer een man en trouwt met boom Tim

Emma McCabe uit het Verenigd Koninkrijk heeft haar droompartner gevonden in het bos. Na jarenlang slachtoffer te zijn geweest van mislukte relaties met mannen, is Emma nu dolgelukkig. Met boom Tim is alles anders. Tim voorziet zijn nieuwe vriendin in al haar behoeftes: ”Tim is de beste liefdespartner ooit.”

Tegen de schors

In een interview met Closer Magazine vertelt Emma hoe haar gevoelens voor Tim diepgeworteld zijn, net als zijn eigen wortels. “Ik houd van het huid-op-schorscontact, wat me een aangenamere pijnsensatie geeft, en het gevoel van zijn bladeren tegen mijn huid doet me tintelen. We doen het wekelijks.”

Maar hoe moet je eigenlijk de liefde bedrijven met een boom? “Ik kom tot een hoogtepunt door tegen de schors te wrijven.” Emma vertelde ook over een bijzondere nacht met Tim: “Ik deed m’n topje uit en wreef met mijn voorgevel tegen Tims stam tot ik een hoogtepunt bereikte.”

Emma wil nooit meer een man en trouwt met boom Tim
Echte liefde

Familie staat achter me

Waar menig familie zou denken aan de Britse variant van het Pieter Baancentrum, heeft Emma’s familie besloten haar te steunen. “Ze weten hoeveel Tim voor me betekent.” En Tim hoeft dus ook niet te vrezen voor concurrentie, die in het bos toch wel erg aanwezig is. “Ik kijk naar andere bomen, maar raak ze niet aan. Ik zou Tim dus nooit kunnen bedriegen.”

Can a woman really fall in love with a tree?

Huwelijk

Vriendje en vriendinnetje spelen is leuk, maar niet genoeg voor Emma die droomt van een huwelijk met Tim. “Het moet een rustige ceremonie worden met familie.” Het is niet bekend of Tim’s familie ook wordt uitgenodigd. Opmerkelijk genoeg wilde Tim geen reactie geven. Zou het verlegenheid zijn? We zullen we nooit achter komen.

How Trees Secretly Talk to Each Other in the Forest | Decoder

We willen je graag vragen om een reactie achter te laten op Facebook. Jouw mening betekent namelijk alles voor ons! 

Scroll naar boven