Emma (16) ging voor het eerst alleen op vakantie en komt thuis met ‘kleine verrassing’

De 45-jarige Sofie heeft een ontzettend hechte band met haar twee kinderen Wesley (17) en Emma (16). Ze is dan ook onaagenaam verrast wanneer haar dochter voor het eerst alleen op vakantie gaat en thuiskomt met een ‘kleine verrassing’.

Tomboy

Tegen het online magazine JMOuders vertelt Sofie dat haar ‘kleine meid’ altijd een ’tomboy’ is geweest. ”Ze kwam droeg op de meeste dagen baggy kleren en zat op voetbal.

Vriendinnetjes vond ze niet zoveel aan. Emma was vaak op de skatebaan te vinden waar ze dan lekker ging chillen met haar ‘matties.”

”Mijn schoonmoeder vond dat verschrikkelijk en zei dat het net leek alsof ze twee kleinzonen heeft. Maar wij accepteerden haar precies zoals ze was.”

Of ze nu met barbiers speelde of als keeper in de goal stond. Pas rond een jaar of twaalf merkten we dat ze een beetje begon te veranderen.”

”Ze ging opeens met een meisje om, waarmee ze wel eens afsprak in de stad. Al snel werd ons duidelijk dat het niet zomaar een meisje was.”

”Mijn dochter kreeg verkering met een meisje. Voor mijn man en voor mezelf geen big deal, maar mijn schoonmoeder was enorm ontdaan.”

Wintersport

”Na haar eerste verkering knoopte ze relaties aan met andere meisjes. Jongens waren niet haar ding. Vorig jaar gingen ze met de hele klas op wintersport.

”Een week snowboarden, dat hoef je Emma niet twee keer te vragen. Toen ze weer thuis kwam, hoorde ik haar bellen met een vriendin.”

”Het ging over ene Florian en ik dacht te merken dat ze gevoelens had voor hem. Ik wilde haar niet storen en heb toen dus besloten haar niet te confronteren.”

Jeuk en krabben

”Maar een paar weken later viel me op dat ze zich ongemakkelijk gedroeg. Ze krabde voortdurend aan haar geslachtsdeel.”

Emma (16) ging voor het eerst alleen op vakantie, komt thuis met 'kleine verrassing'

 

”Ik heb niets gezegd, maar heb wel een vaginale douchegeld gehaald. Toch ging de jeuk niet weg. Daarop zijn we maar naar de huisarts gegaan.”

”Tijdens het consult vroeg de dokter of Emma misschien onveilige seks had gehad. Ik barstte in lachen uit, maar bij Emma liepen de tranen over haar wangen.”

De rest van het consult verliep op zijn zachtst gezegd niet bepaald soepel. Wat ze heeft opgelopen onthul ik liever niet.”

”Toch is gebleken dat ze met deze Florian de lakens heeft gedeeld. Ze hadden geen condoom gebruikt en Florian bleek een stuk ouder.”

Dat raakt me misschien nog wel meer, dat mijn dochter op oudere jongens valt. Ondertussen is ze behandeld en heeft ze nergens meer last van.”

Scroll naar boven