Emile Ratelband (71) voor de 8e keer vader dankzij draagmoeder

Emile Ratelband is recentelijk voor de 8e keer vader geworden op zijn 71-jarige leeftijd. Via een draagmoeder is het meisje is ter wereld gekomen. In een interview met de Story liet hij hier meer over weten.

In het ziekenhuis in Heerlen beviel een draagmoeder onlangs van zijn achtste kind. Emile is ontzettend dankbaar en zo is ook te merken tijdens het interview. Hij liet hier het volgende over weten:
‘De hele zwangerschap hebben we in spanning gezeten. Het is immers al twee keer eerder misgegaan. Een zwangerschap eindigde in een miskraam en de vorige keer kwam mijn kindje dood ter wereld. Toch wilde deze vrouw de moeder van mijn kind worden. Daar zal ik haar altijd dankbaar voor blijven.’

Uiteindelijk hebben ze haar Betheke-Pleun Ratelband, omdat het hiermee is vernoemd naar Emile’s moeder en tante. Ondanks dat veel mensen wat sceptisch zijn over de leeftijd om opnieuw vader te worden is Emile ontzettend trots.

Wat vind jij? Is het te oud om op 71-jarige leeftijd opnieuw vader te worden? Laat het weten in de comments op Facebook!

Bron: Story

Laat een reactie achter

Scroll naar boven