Elsa laat zich nemen in het vliegtuig, maar dan doet een steward de deur open

Passagiers van een EasyJet-vlucht van London Luton naar Ibiza hebben de vlucht van hun leven gehad. In het toilet had zich namelijk een koppeltje verschanst, die flink tekeer gingen. Het werd pas echt leuk toen een medewerker de deur opende.

Vliegtuig-wc

De meeste mensen hebben allemaal wel eens in een vliegtuig gezeten. Zo spannend in dat allemaal niet. Daarom is het maar goed dat er mensen bestaan die vliegen iets spannender maken.

In een video, die gedeeld wordt door Any Stokes, is te zien hoe een ‘bezig’ koppeltje op heterdaad wordt betrapt terwijl ze lekker op de wc met elkaar bezig zijn.

Een medewerker van de cabin crew is zo vriendelijk om de deur te openen. Voordat hij dat doet lijkt hij medepassagiers in zekere zin voor te bereiken op wat er komen gaat.

Elsa laat zich nemen in het vliegtuig, maar dan doet een steward de deur open

De deur gaat open

En dan, wanneer de deur open gaat, kan het gehele vliegtuig meegenoeten van een man die achter een gebukte vrouw staat. Beiden hebben hun broek op hun knieën.

Wat er dan gebeurt, gaat ieders voorstellingsvermogen te boven. De aanwezige passagiers beginnen massaal te juichen. De twee bezige bijtjes staat het schaamrood op de kaken. In reactie probeert de man de deur snel te sluiten om te beschermen wat er van hun privacy nog over is.

In de video is te horen hoe een vrouw begint te krijsen: ”OH MY F***ING GOD!”, waarna ze haar medereiziger vraagt of die alles op beeld heeft staan. Die antwoord met: ”Ja, ik heb zelfs hun billen hahaha!”

Viraal

De video heeft op het moment van schrijven meer dan vijf miljoen weergaven op Twitter. De reacties zijn hilarisch, maar dat kun je natuurlijk ook wel verwachten.


Het meisje dat voorovergebukt staat, blijkt ‘Elsa’ Thora te heten. Het meisje is 21 jaar oud en zag tot haar grote schrik dat ze het hele internet nu over gaat.

Volgens Elsa was ze ‘niets raars’ aan het doen met haar vriend in de wvc. Tuurlijk Elsa. Iedereen gelooft dat meteen. Dit is Elsa:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mathilda E (@elsa.thora)

Scroll naar boven