Els van Wordfeud eist dat tegenspeler opschiet met leggen en gaat heel ver

In Nederland is het online woordspelletje Wordfeud ontzettend populair. Het stamt af van scrabble en het is de bedoeling dat je woorden legt. Je speelt tegen anderen via een online verbinding en dus komt het wel eens voor dat je even moet wachten op je tegenspeler.

Wordfeud

Dat is vooral vervelend wanneer je zelf wil opschieten, maar de Twitter-account van je tegenspeler opzoeken om diegene te vertellen dat hij of zij op moet schieten? Dat is ongekend.

Op de website Kakhiel staat screenshots van ene Els, die nogal ongeduldig is. Zonder schaamte heeft Els de Twitter-account van haar tegenspeler opgezocht.

Willem-Alexander

Het begint met het dringende verzoek om op te schieten, maar Els heeft zo weinig te doen dat ze gemakshalve ook maar even door de tweets van haar tegenspeler heeft heengescrollt. En dat zorgt voor een gesprek dat helemaal uit de hand loopt. Els is nogal fan van het Koningshuis.

En van Willem-Alexander in het bijzonder. Ze beweert samen met hem op school te hebben gezeten, en WimLex zou zelfs een ‘oogje’ op haar hebben gehad. Els gaat nog verder en stelt dat het ook anders had kunnen lopen. Dan was zij nu de koningin van Nederland geweest.

Toch is Els niet ontevreden over haar leven. Ze meldt nog even dat ze een woonboot heeft, waarna ze weer verzoekt of haar tegenspeler wil opschieten. Het gesprek eindigt helemaal mooi als Els ontdekt dat er een Wordfeud-storing is geweest. Ze biedt zelfs excuses aan. Onderstaand het gesprek:

     

Scroll naar boven