ElonGate koers

Elongate is een van de meest besproken cryptocurrencies van het moment en daarom hebben wij een live chart gemaakt. Klik hier om direct Elongate te kopen.

Koers Elongate/USD


Koers Elongate/EUR


Realtime de Elongate koers volgen

ElonGate is 24/7 beschikbaar en je kunt altijd bekijken wat de waarde van de token is. De waarde is 365 dagen per jaar beschikbaar en kent geen stop.

De waarde van ElonGate wordt bepaald door hoe er wordt gehandeld in de munt, middels vraag en aanbod dus. De meest recente prijs kun je hieronder zien.

Wil je ElonGate binnen een paar minuten kopen? Hier hebben wij uitgelegd hoe dat precies moet.

ElonGate

ElonGate is opgericht als een uit de hand gelopen grap na een tweet van Elon Musk, oprichter van SpaceX en tevens eigenaar van Tesla. ElonGate is de aller allereerste “Charity Token”. En hoe lanceer je de allereerste Charity Token??? Juist ja, door in de eerste week $75,000 USD te doneren aan Children International. (https://www.children.org)

@elonmusk: If there’s ever a scandal about me *please* call it Elongate.

Op 25 maart is ElonGate ter MARS aarde gekomen. Na het verspreiden van deze tweet is een Developer uit Zwitserland hiermee aan de slag gegaan en was ElonGate een feit. Voor de insiders onder ons was deze tweet genoeg en na research onder de naam ElonGate kregen deze lucht van de coin. Er werd gelijk geïnvesteerd en binnen 2 dagen is de waarde van de coin al met 200% gestegen. De developer zag dit watertandend gebeuren en heeft besloten om deze grap om te toveren naar een munt met een echte betekenis, met een echt doel. Alsof dit allemaal nog niet genoeg is 2 dagen later ook de eerste Charity Token geboren.

De zogenaamde Charity coin is een liefdadigheids munt. Het doel van de munt: Make the world a better place! Iedereen die de munt koopt doneert hiermee 5% van het bedrag naar een charity fund. De andere 5% procent gaat naar de munthouders. Dus bij iedere transactie gaat er 5% van het bedrag naar de mensen die de coin beziten. Als deze op hun beurt de munt weer kopen of verkopen gaat er weer 5% naar het Charity Fund en 5% naar de Holders. Een win-win situatie voor de liefdadigheidsinstellingen en voor de holders. ElonGate is de eerste munt ter wereld die dit mogelijk maakt, volledig Community Driven en is daarom zo uniek. In de tweede week zijn er weer 2 donaties gedaan.

$250,000 aan Action Against Hunger
$250,000 aan TheOceanCleanup (Steven Bink – Head of IT)

Laat een reactie achter

Scroll naar boven