Elongate Crypto doneert $75.000 aan Children’s International

De Elongate crypto heeft zijn waarde met meer dan 1.000% verhoogd in de eerste drie dagen van de lancering. Het is duidelijk dat mensen opgewonden zijn om in deze bijzondere nieuwe coin te stappen. De Elongate token bereikte een waarde ongeveer $0.00000004045 in zijn eerste week en stijgt gestaag elke dag in feite heeft meer dan $100 miljoen market cap in zijn tweede week bereikt! Hoewel deze munt nog erg jong is, maakt het een opmerkelijke groei door en blijft hij stijgen!

De uitvoering van de Elongate coin is een beetje anders. De populaire meme coin DogeCoin bijvoorbeeld heeft namelijk geen algemeen limiet. Elke minuut worden er meer dan 10.000 Dogecoins gemijnd. Dat is een totale jaarlijkse aanwas van ongeveer 5,2 miljard dogecoins. Het is zeer onwaarschijnlijk dat de vraag deze hoeveelheid productie kan handhaven… Zelfs met de vocale steun van mensen als Snoop Dogg, Gene Simmons en Elon Musk.

De crypto Elongate heeft al meerdere token burns uitgevoerd. Dit is gedaan voor aanbodvermindering en waardeontwikkeling. Het is dus duidelijk te zien dat mensen een andere richting inslaan achter de Elongate crypto daarnaast is hun boodschap dat ze mensen echt willen helpen door te doneren aan goede doelen.

‘Elongate’ voor kinderen

Laten we om te beginnen eens leren wat “Children International” werkelijk is. Sinds 1936 heeft dit bedrijf een non-profit status als IRS (501(c)(3). De Charity Navigator geeft een vrij behoorlijke ranking aan Children International voor het percentage aan de uiteindelijke ontvangers van donaties. Het is een liefdadige non-profit wereldwijde organisatie die kinderen helpt om de armoede lus te beëindigen.

Gezondheidsvoordelen zoals regelmatig lichamelijk onderzoek en behandeling bij ziekte zijn binnen de organisatie te zien.

Na slechts vijf dagen heeft de Elongate gemeenschap 75.000 dollar gedoneerd aan Children’s International! Iets ongehoords in de eerste week voor een crypto token en Elongate stelt dat ze zullen doorgaan met het doneren van winsten aan goede doelen en verschillende programma’s over de hele wereld als ze blijven groeien. Om een paar dingen toe te voegen; ten eerste was dit slechts één procent van het transactievolume over een periode van twee weken dat werd gedaan in een periode van vijf dagen omdat Elongate net is begonnen. Bovendien heeft Elongate op sociale media gestraald nog een donatie te verwachten voor een niet nader genoemd bedrag wat grote opwinding brengt bij iedereen die deze munt ondersteunt. Tot nu toe lijkt het erop dat Elongate niets dan positieve dingen te brengen heeft voor de wereld achter deze munt. De volgende keer gaat het over een periode van twee weken, dus hoe meer mensen die zich bezighouden met elongate en investeringen doen in het houden van aandelen, hoe sneller het groeit. Eén procent van het transactievolume gaat er de volgende keer heel anders uitzien, zegt het Elongate-team.

Wil je ook ElonGate kopen? Lees hier hoe dat moet.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven