Elon Musk beschuldigd van seksueel wangedrag in zakenvliegtuig

Elon Musk beschuldigd van seksueel wangedrag in zakenvliegtuig

De aanstaande eigenaar van Twitter, als het meezit, Elon Musk, zit diep in de penarie. De mulimiljardair zou zich in 2016 schuldig hebben gemaakt aan seksueel wangedrag in een vliegtuig. Hier zou hij zich aan een stewardess hebben vergrepen, terwijl hij ook zijn penis aan de dame liet zien en haar een paard zou hebben beloofd in ruil voor een erotische massage.

Met dit nieuws komt de nieuwssite Insider. Het medium baseert zich op documenten en gesprekken met betrokkenen bij het schandaal.

De gebeurtenis zou hebben plaatsgevonden in een van Space X’s zakenvliegtuigen in 2016. Insider stelt dat de vrouw het gedrag van Musk negeerde, totdat haar twee jaar later ineens het gevoel bekroop over verminderde carrièrekansen bij het bedrijf SpaceX. Daarop diende het ‘slachtoffer’ alsnog een klacht in tegen Musk.

‘Zwijggeld’

De klacht was voor SpaceX reden een aanbod te doen het contract met de stewardess te verscheuren, tegen een meer dan royale vergoeding van 250.000 dollar. Daarbij werd de afspraak gemaakt dat de vrouw tegen de buitenwereld niets over de gebeurtenis te onthullen.

Insider meldt nu benaderd te zijn door ”een vriendin van het slachtoffer”, die zonder medeweten van de hoofdpersoon de bewijslast in de vorm van documenten heeft overgedragen aan het medium.

Musk: Dit is politiek gemotiveerd

Insider heeft SpaceX om een reactie gevraagd, maar het bedrijf wil niets kwijt over de zaak. Musk zelf zegt dat er ‘heel wat meer achter het verhaal zit’. Hij vindt het niet leuk dat er ophef ontstaat, net nu hij aan het onderhandelen is met Twitter over een mogelijke overname. Musk noemt het daarom ‘politiek gemotiveerd’.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven