Eloise van Oranje betrokken bij enorme ruzie op terras

Eloise van Oranje betrokken bij enorme ruzie op terras

Gravin Eloise van Oranje is binnenkort te zien in het televisieprogramma In Your Face. Hierin wordt er getest hoe (a)sociaal Nederland is. In de eerste aflevering is te zien hoe Eloise, die op dat moment nog niet weet dat ze gefilmd wordt, flink los gaat.

Programma

Het format is niet nieuw, maar het programma dus wel. In de eerste aflevering voeren twee acteurs een gesprek. Er wordt gesproken over de vriendin van een van hen.

Dat is een zwarte vrouw. De andere man (een acteur dus) is het niet eens met die huidskleur. Hij zegt onder meer: ”Je gaat toch niet met een zwarte?”

Het doel van het gesprek is natuurlijk dat er op gegeven moment iemand ingrijpt. Men wil sensatie en hoopt dat er mensen opstaan om er wat van te zeggen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NPO 3 (@npo_3)

Eloise

‘Toevallig’ zit Eloise van Oranje dichtbij de acteurs, die uiteraard aan een tafeltje pal naast haar zijn gaan zitten. Daardoor krijgt de gravin alles mee wat er gezegd wordt.

Op gegeven moment vindt Eloise het genoeg. Ze zegt tegen haar tafelgenoot dat ze ‘iets van gaat zeggen’, staat op en loopt naar de acteurs toe.

Bij het tafeltje aangekomen schreeuwt ze: ”What the f*ck ben jij f*cking rascistisch. Doe even normaal, joh. Dit is toch echt..Sorry, het spijt me, maar dit is zo racistisch.”

Eloise vindt dat de jongen op zijn plek gezet moet worden. ”Een zwarte met een niet-zwarte, hoor je wel wat je zegt?”, aldus een woedende Eloise.

Sensatie alom dus. Aanstaande maandag wordt de aflevering uitgezonden op het YouTube-kanaal van NPO 3. Veel plezier!

Scroll naar boven