Ellen (26): ”Op vrije dagen laat ik me naakt begluren en speel ik met mezelf”

Ellen (26): ''Op vrije dagen laat ik me naakt begluren en speel ik met mezelf''

De 26-jarige Ellen heeft het druk op vrije dagen. Ze wandelt dan poedelnaakt door haar woning en laat zich begluren terwijl ze met zichzelf speelt.

Tegen het maandblad Flair zegt Ellen: ”Ik denk niet dat iemand van mijn familie zich een voorstelling kan maken van wat ik doe wanneer ik vrij ben. Ik moet er ook niet aan denken dat iemand het ontdekt.”

Begluren

Ellen: ”Tegenover mijn flat staat het kantoorgebouw van een verzekeringsmaatschappij. Ik zorg er altijd voor dat iedereen die daar werkt mij kan zien.”

”Dan zet ik de luxaflex op een stand dat je erdoorheen kunt kijken. Dat is een fascinatie heb voor naaktlopen, heb ik met mijn ex ontdekt. Met hem ging ik altijd naar naturistencampings toe. Toen ik eenmaal over de schaamte heen was, begon ik het lekker te vinden.”

”Ik sport veel en heb een goed, strak figuur. Mijn borsten vind ik ook mooi. Ze zijn niet heel groot, cupmaat 80 B, maar ze zijn mooi rond en stevig.”

De 26-jarige Ellen heeft het druk op vrije dagen. Ze wandelt dan poedelnaakt door haar woning en laat zich begluren terwijl ze met zichzelf speelt.

”Mijn tepels zijn ook perfect, al zeg ik het zelf. Ik heb geen sinaasappelhuidje of pukkeltjes en wordt al snel en egaal bruin. Ik vind mezelf een genot om naar te kijken.”

Begluurd worden

”Ik heb bij toeval ontdekt dat ik het leuk vond om begluurd te worden. Toen ik op een ochtend vanuit de badkamer naar de woonkamer rende om mijn telefoon te pakken, stond ik naakt met mijn rug tegen het raam. Toen ik me omdraaide, zag ik dat de luxaflex open stonden.”

”Ik keek recht in de gezichten van drie lachende heren in een pak. Dat wond me zo op, dat ik sensueel begon te bewegen.”

”Het was zo geil, dat ik daarna met mezelf moest spelen. Het gaf me een gevoel van macht, dat niemand bij me kon komen. Sindsdien doe ik het vaker.”

Ellen (26): ''Op vrije dagen laat ik me naakt begluren en speel ik met mezelf''

Secretaresse

”Ik doe dit niet op vaste tijden, want dan wordt het een sleur. Ik ben secretaresse van de raad van bestuur van een enorme onderneming, dus ik moet er altijd representatief uitzien. Als mijn collega’s en bazen zouden weten wat ik doe wanneer ik vrij ben…”

Opgewonden

”Wanneer ik soms achter mijn bureau zit te tikken, beeld ik mezelf in dat ik naakt door de woonkamer loop. Daar raak ik zo opgewonden van, dat ik snel naar het toilet ga om even met mezelf te spelen. Op mijn werk. Dan kijk ik de hele dag uit naar het moment dat ik weer thuis ben.”

”Soms kom ik mannen tegen die me herkennen. Ze kijken me dan lang aan, of knipogen. Vorige week kreeg ik een briefje in mijn hand gedrukt.”

”De afzender was ene Dirk, die na kantoortijd met me wilde afspreken. Jammer genoeg voor Dirk, vond ik hem totaal niet aantrekkelijk. Als hij dat wel was geweest, had ik het misschien wel gedaan. Voorlopig vind ik die afstand tussen de twee gebouwen wel veilig. En lekker spannend.”

Scroll naar boven