Elina (30) valt op bejaarde miljardair: ”Er is iets dat ik heel aantrekkelijk vindt aan hem”

Elina (30) valt op bejaarde miljardair: ''Er is iets dat ik heel aantrekkelijk vindt aan hem''

Liefde kan soms een moeilijk onderwerp zijn om over te praten. Helemaal wanneer het gaat om een man van 76, die in het huwelijksbootje stapt met een model van pas 30 jaar oud. Dat kan toch niet oprecht zijn, zou je denken.

1,2 miljard

De 30-jarige Elina Fernandez is op slag verliefd geworden op de 76-jarige Eduardo Francisco Costantini. De Argentijn is in eigen land bekend om zijn vastgoed en om zijn vermogen.

De bejaarde man beschikt over een spaarbankboekje van 1,2 miljard euro en is dolgelukkig met zijn jonge bruid. Eduardo wordt daarin niet gesteund door zijn zeven kinderen.

Volgens buitenlandse media vragen de kinderen zich af wat Elina’s intenties zijn. Ze zouden hun vader hebben verteld dat Elina vooral uit is op geld en een erfenis.

Maar Eduardo wil er niets van weten. Hij denk dat zijn vrouw oprecht is. Die gedachte wordt gevoed door Elina zelf, die haar hele Instagram-profiel volgezet heeft met huwelijksfoto’s en over Eduardo spreekt als de ‘liefde van mijn leven’. Het komt een beetje TE over allemaal.

‘Ik val op zijn innerlijk’

In een recent interview met een magazine na het huwelijk, zegt Elina: ”Mensen bekritiseren ons op social media zonder te weten hoe puur onze gevoelens zijn.”

”Trouwens, ik heb een oude ziel en hij heeft een jonge geest. Eduardo heeft meer energie dan ik en ik vind het moeilijk om hem bij te houden.”

Elina: ”Zijn innerlijk vind ik zo geweldig. Hij heeft een hart van goud. Toen hij voor het eerst tegen me sprak, dacht ik: dit is de man van mijn dromen.”

Getrouwd binnen 9 maanden

Het is niet zo dat Elina werkloos is. Ze is een topmodel dat wereldwijd klussen heeft. Ze is al jaren actief in de wereld van modellen, en heeft daar een aardige boterham mee verdiend.

Eduardo en Elina hebben elkaar ontmoet in het museum van de bejaarde man. Binnen negen maanden trouwden ze met elkaar.

Scroll naar boven