Elektricien legt bedrading in bestelwagen aan om dieven een schok van 1000 volt te geven

Elektricien legt bedrading in bestelwagen aan om dieven een schok van 1000 volt te geven

Een pissige elektricien is tot het uiterste gegaan om te voorkomen dat dieven zijn gereedschap stelen, door zijn busje te bedraden om een ​​schok van 1000 volt te leveren.

Ray Taylor nam de drastische maatregelen nadat hij in de loop van twee jaar bestolen was van apparatuur ter waarde van ongeveer €5800,-

man legt elektriciteit aan in busje

De elektricien plaatste het antidiefstal-systeem samen met een zeer luide sirene, die al in zijn Citroën was geïnstalleerd.

Potentiële dieven worden geraakt door een schok bij het openen van de deur, waarna de sirene afgaat samen met twee brandalarmachtige geluidsbommen met een gecombineerd geluid van 120 decibel – wat blijkbaar te vergelijken is met een straaljager.

busje met elektriciteit

De 61-jarige, uit Wolverhampton, zegt dat de manier waarop het is geplaatst ervoor zorgt dat de schok alleen aan het handvat is bevestigd en dat de rest van het busje niet onder spanning staat.

Volgens de heer Taylor vertelde de politie hem dat het legaal was als hij een duidelijk waarschuwingsbord op het voertuig plaatste – er is een bord ‘Danger Live Terminals’ onder het handvat – echter, de politie van West Midlands zegt dat ze dergelijke tactieken niet ondersteunen.

Wat vind jij van zijn tactiek? Wij vinden het een hele innovatieve manier om dieven tegen te gaan. Laat jouw mening achter in de comments!

Laat een reactie achter

Scroll naar boven