Eindelijk goed nieuws: Tropische temperaturen in aantocht!

Eindelijk goed nieuws: Tropische temperaturen in aantocht!

Hoewel de temperaturen aan het begin van volgende week relatief fris uitvallen, staat er aan het eind van de week een heerlijke verrassing op de weerkalender. Weeronline voorspelt heerlijk “tropische” temperaturen in het zuidoosten van Nederland.

Zoals gezegd is er aan het begin van volgende week nauwelijks sprake van zomerweer. De temperatuur schommelt tussen de 16 en 21 graden, waarbij lokaal zelfs regenbuien verwacht worden. Maarja, daar zijn we helaas aan gewend in ons land en is ook goed voor de boeren.

Supermaan

De nacht van maandag op dinsdag is een hele speciale, want naast een opklaring zal de volle supermaan in de nacht te zien zijn. Goed nieuws voor telescoopfanaten dus. En voor mensen die een mooie foto willen maken. Op woensdag en donderdag verwacht Weeronline zo’n 25 graden op verschillende plekken in het land, waarbij het zou kunnen dat zich sluierbewolking vormt.

Vrijdag

Vrijdag wordt het lokaal maar liefst 30 graden, een heerlijk tropisch vooruitzicht. In de avond kunnen er echter zware onweersbuien ontstaan. Vanaf volgende week zondag gaat de temperatuur weer naar beneden, zo zeggen de weerkenners.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven