Gisteravond stond de uitzending van RTL Boulevard in het teken van Peter R. de Vries. De uitzending was na het EK voetbal en alle nieuwsuitzendingen het best bekeken programma van de avond. Het eerbetoon aan de Peter, die nog steeds vecht voor zijn leven, zorgde in het hele land voor emotionele reacties.

Reconstructie van de avond

Zijn collega’s bij Boulevard begonnen de avond met een reconstructie met wat er precies gebeurd was. na de uitzending verliet de Vries de studio, waar hij gevolgd werd door een aantal collega’s. Luuk Ikink zei er het volgende over: “Daarna kwam er een collega aangestormd en riep dat Peter was neergeschoten. er was enorme paniek. Je weet niet wat je moet doen en je voelt je verslagen.”

Kijkers van het programma hebben laten weten diep onder de indruk te zijn van de uitzending van gisteravond. Een van de vele reacties hierbij was:‘Het programma is nog maar een paar minuten bezig en ik heb nu al een brok in m’n keel. Enorm veel respect voor de mensen die daar nu staan, en er over praten, nog geen 24 uur na de situatie.’ Je kunt de gehele uitzending hier terug kijken.