Eenzame weduwnaar (87) krijgt op kerstavond een bezoekje van de politie

Helaas zit niet niet iedereen er warmpjes bij met kerst. Veel mensen zijn vooral dankzij het coronavirus enorm eenzaam rond de feestdagen en hebben geen familie of vrienden die gezellig even langskomen. De eenzame 87-jarige man uit de Zaanstreek was erg verdrietig en had eigenlijk helemaal geen zin in kerst omdat hij helemaal alleen zou zijn liet de politie weten.

Daarom besloot de politie gisteravond (donderdag) langs te gaan bij de weduwnaar om gezellig een kopje koffie met hem te drinken.

Eergisteren (woensdag) was de man zijn sleutels van zijn huis vergeten en had zichzelf per ongeluk buitengesloten. Daarom besloot hij de politie te bellen omdat hij geen kant op kon.

„Toen wij ter plaatse waren en de man hadden geholpen, luchtte hij zijn hart”, vertelden de agenten. ,,Zijn vrouw was onlangs overleden en hij zag verschrikkelijk op tegen de eenzame kerstdagen.’’

De politie had wat lekkers meegenomen en ook de koffie stond klaar. Ze hoopten op deze manier ervoor te zorgen dat de man zich wat minder eenzaam zou voelen.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven