Eenzame 61-jarige man wacht op zijn verjaardagsgasten – maar als hij opstaat neemt het een drastische wending..

Een 61-jarige man ging naar een restaurant om zijn verjaardag met zijn gezin te vieren.

Tenminste, dat is wat hij dacht dat hij zou doen.

Hij kwam vroeg en regelde alles zelf. Hij zorgde ervoor dat er voldoende stoelen en borden waren, legde de taart op tafel en voegde er zelfs een paar versieringen en slingers aan toe.

Toen ging hij zitten en wachtte – en wachtte en wachtte. Maar er kwam niemand opdagen.

De andere gasten in het restaurant begonnen zich af te vragen wat er aan de hand was.

De tijd verstreek, maar de 61-jarige man (Eduviges Villatoro) bleef alleen zitten in zijn stoel.

Geen enkel familielid kwam opdagen om zich bij hem aan te sluiten.

Uiteindelijk stond Eduviges op. Hij schraapte zijn keel, vroeg om de aandacht van het restaurant en kondigde aan:

“Het is mijn verjaardag vandaag, ik ben 61 jaar oud en bereidde me voor op een feest vanavond. Ik kocht een cake omdat ik hier mijn familie zou ontmoeten om mijn verjaardag te vieren. Ik hoopte dat mijn kinderen, kleinkinderen en mijn vrouw zouden komen. Maar zoals je kunt zien, kwam niemand opdagen. “zei Eduviges, volgens Patty Rodriguez (gast) die het incident op Facebook deelde.

Met tranen in zijn ogen zei hij toen:

“Daarom vraag ik nu of iemand met mij mijn verjaardag wil vieren en voor mij ‘Happy Birthday’ wil zingen. Ik zou je eeuwig dankbaar zijn.”

De vreemdelingen in het restaurant aarzelden geen seconde.

Eén voor één stonden ze op en liepen naar Eduviges, omhelsden hem en verhuisden verschillende tafels samen om de 61-jarige het feest te geven dat hij verdiende.

Geen van de gasten had Eduviges ooit ontmoet, maar ze toonden hem warmte en liefde.

De reactie van de gasten ging vervolgens viraal op Facebook. Maar feitelijk gezien was het verjaardagsfeest van Eduviges Villatoros slechts een sociaal experiment, bedoeld om te zien hoe mensen zouden reageren wanneer ze met een dergelijke situatie zouden worden geconfronteerd.

De resultaten van het experiment leverden resultaten op die niemand had kunnen verwachten, bewijzend dat de mensheid nog altijd aan elkaar denkt.

Terwijl ik dit verhaal lees, begrijp ik waarom veel mensen bang zijn om oud te worden. Soms slagen we er niet in om voor onze ouders te zorgen, of ze vergeten door onze eigen egocentrische wereld.

Veel ouderen sterven bitter en alleen in de laatste jaren van hun leven. Ik hoop dat dit verhaal ons helpt onze oudere vrienden en familie te herinneren, omdat ze ons uiterste respect en liefde verdienen.

Het is misschien een experiment geweest, maar ik denk dat een groot bedankje te danken is aan al die vreemdelingen die deze 61-jarige verjaardag iets wilden doen herinneren – deel dit als je het ermee eens bent!

Bron: Facebook