Een vrouw gaat werken bij een Elmo-fabriek en heeft de slechtste eerste dag ooit

Ik weet zeker dat jullie allemaal uitdagingen hebben gehad op je werk. Ik bedoel, wie niet? In feite zullen de meesten van jullie een aantal hele specifieke taken en verantwoordelijkheden hebben die je in je dagelijkse routine moet regelen. Maar soms kunnen draden worden gekruist en een duidelijke instructie kan in feite iets heel anders betekenen. Geloof ons, deze vrouw die in een productiehal in Tickle Me Elmo werkt, heeft dit op de harde manier ontdekt.

Ik had gedacht dat werken in een fabriek in Noord-Minnesota, het maken van Tickle Me Elmo-speelgoed, behoorlijk stressvrij zou zijn. Het speelgoed is tenslotte schattig, zodat je op zichzelf rustig moet blijven.

Ik weet zeker dat bijna iedereen weet wat het Tickle Me Elmo-speeltje is? Het is een klein speeltje waar je hem kietelt en begint te lachen en rond te rollen. Hoe dan ook, de fabriek huurde Lena in als nieuwe werknemer. Op haar eerste dag was ze erg punctueel, kwam vroeg op het werk aan en was klaar om om 8 uur ’s ochtends te beginnen.

Maar, de volgende dag om 08:45 uur was de voorman van de personeelsmanager binnengevallen. Hij begon te tieren over Lena en zei dat ze slecht was in haar werk, langzaam en zorgde een enorme vertraging in de productie.

De voorman was hier duidelijk bezorgd over en daarom besloot hij om naar de productie te gaan om te kijken wat er volgens hem aan de hand was. Toen hij daar aankwam, zag hij dat er overal op de fabriek speelgoed te vinden was en er begon een enorme stapel groter te worden.

Aan het einde van de rij stond Lena met een rol pluche rode stof en een grote zak met knikkers.
De twee mannen keken met verbazing toe terwijl ze kleine stukjes stof opknipte. Lena wikkelde vervolgens twee knikkers in de stof en naaide die tussen Elmo’s benen.

elmo knuffel

Op dat moment barstte de personeelsbeheerder in lachen uit. Uiteindelijk slaagde hij erin zichzelf te verenigen en benaderde hij Lena. Hij probeerde een recht gezicht te houden en vertelde Lena:

‘Het spijt me, maar ik denk dat je de instructies verkeerd hebt begrepen die ik je gisteren heb gegeven. Jouw taak is om Elmo twee keer te kietelen, niet twee testikels aan te brengen. “

Hoe grappig is dit verhaal van Tickle Me Elmo? Heb je ooit een grote warboel gehad op je werk? Wij horen maar al te graag over jouw ervaringen! Deel ze met ons in de comments!