Een meisje (10) haar verlanglijstje voor kerst gaat viraal

Kinderen kunnen heel grappig zijn – maar wanneer het tijd is voor de man in het rode pak om te verschijnen met een tas vol cadeautjes, zijn kinderen vooral heel speciaal.

Een vader deelde vorige week via Twitter hoe zijn dochter hem verraste met een bijzondere en indrukwekkende kerstlijst, en het heeft het internet laten gieren.

Hoewel sommige kinderen op kerstochtend dankbaar zijn om cadeautjes onder de boom te vinden, hoopt dit meisje duidelijk op een breed assortiment aan verschillende soorten cadeautjes.

Haar vader plaatste een foto van haar verlanglijstje op Twitter, en kijkers kunnen niet om de grote verschillen van items of de extravagantie heen. Om nog maar te zwijgen over haar creatieve, tien jaar oude spelling van sommige verzoeken.

De items variëren van praktische items, zoals kleding en make-up … tot cadeau-ideeën die ons eraan herinneren dat dit een tienjarig meisje is dat praat, zoals een levend konijntje … tot de enorm dure iPhone 11, Air Pods en Gucci-slippers … en zelfs vierduizend dollar.

Je kunt de volledige lijst hier bekijken: