Een dramaserie over Koningin Maxima op komst

Koningin Maxima

Vorig jaar november werd het boek van Marcia Luyten met de naam “Moederland: De jonge jaren van Máxima Zorreguieta” uitgebracht. Inmiddels heeft Videoland bekend gemaakt dat ze een dramaserie willen maken op basis van dit boek. Waarschijnlijk zal de serie vanaf 2023 te zien zijn op Videoland. Het zou een van de duurste dramaseries worden die in Nederland is gemaakt.

Het leven van Maxima is erg indrukwekkend

Maxima is geboren in Argentinië, een land dat destijds in verval was. Later in haar leven verhuisde Maxima naar Wall Street, om daar carrière te maken. In het boek van Marcia Luyten komt haar leven voordat ze deel uitmaakte van de koninklijke familie uitgebreid aan bod. Volgens de programmadirecteur van RTL, Peter van der Vorst, is haar leven dusdanig bijzonder dat hier een dramaserie van gemaakt kan worden.

Dit jaar nog niet te zien op Videoland

De dramaserie over het leven van Maxima zal dit jaar nog niet op Videoland verschijnen. Het plan is dat de serie in 2023 uitgebracht wordt. Volgend jaar kunnen mensen met een account op Videoland dus een beter beeld krijgen van het leven van onze Koningin. Voor die tijd hebben geïnteresseerden ook de mogelijkheid om het boek van Marcia Luyten te lezen.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven