Edmilson maakt Karine zwanger: ”Hoop dat hij op haar gaat lijken”

Edmilson maakt Karine zwanger: ''Hoop dat hij op haar gaat lijken''

Vooropgesteld: dit is geen verhaal om lachwekkend te doen. Karine is geboren met een zeldzame aandoening en kan niet worden blootgesteld aan direct zonlicht. Ze was bang nooit ware liefde te vinden, maar dat lijkt nu toch gelukt, in de persoon van Edmilson.

Zonlicht

Karine de Souza kampt met xeroderma pigmentosum. Dat zorgt ervoor dat ze ontzettend gevoelig is voor zonlicht. Hierdoor moet ze het overgrote deel van haar leven binnen doorbrengen, waarbij de gordijnen gesloten moet zijn zodat er geen licht naar binnen kan schijnen.

Edmilson maakt Karine zwanger: ''Hoop dat hij op haar gaat lijken''

Gedurende haar leven heeft Karine meer dan 200 keer tum0ren van haar lichaam laten verwijderen. Ze heeft zelfs haar onderlip, maar ook haar neus moeten laten verwijderen.

In het TLC-programma Love Don’t Judge vertelt ze dat wanneer ze naar buiten gaan en geconfronteerd wordt met zonlicht, ze er niets van voelt. Dat komt pas later, wanneer stukken huid die eraan blootgesteld zijn operatief verwijderd moeten worden.

I Thought I

Liefde

De Braziliaanse Karin was bang dat ze door niemand geaccepteerd zou worden en nooit ware liefde zou vinden. Dat veranderde in 2018, toen ze via sociale media een berichtje kreeg van Edmilson.

Na maanden met elkaar te hebben gesproken via Facebook, besloten ze elkaar in het echt te ontmoeten. Vanaf toen ging het snel. Ze trouwden met elkaar en in 2020 deed Karin pogingen om zwanger te raken.

Baby

Dat is uiteindelijk gelukt. Edmilson vertelde in het televisieprogramma dat hij hoopte dat de kleine meid op Karin zou gaan lijken. Het is niet helemaal duidelijk of hij doelde op het uiterlijk of innerlijk.

Aan het begin van dit jaar baarde Karine een dochtertje, genaamd Zaya. Op Instagram liet ze weten dat dit alles is waarvan ze ooit gedroomd had.

Nare commentaren

Ondanks hun geluk, vertellen Karine en Edmilson dat ze vaak te maken krijgen met ‘naar commentaar’ op het internet. Ze worden vaak het middelpunt van spot.

Edmilson wordt dan verweten dat hij alleen maar bij Karine is voor zijn eigen belangen. Maar de kersverse vader laat zich niet uit het veld slaan: ”Ik hou van haar.”

Gelukkig zijn er ook mensen die blij zijn voor het koppel. Zij prijzen de schitterende familie, waarbij er ook opgemerkt wordt dat Zaya juist veel op haar vader lijkt.

Met dit bericht willen wij graag laten zien dat ieder persoon uniek en mooi is. Deel dit bericht als je het hiermee eens bent!

Scroll naar boven