Echtpaar viert 61 jaar huwelijk en de geboorte van hun 100ste kleinkind

Leo Zanger heeft een heel groot gezin. Sommigen van jullie denken misschien dat je een groot gezin hebt, maar Leo is hier om ons allemaal te schande te zetten. Hij en zijn vrouw Ruth zijn meer dan 60 jaar getrouwd. Sterker nog, ze hebben onlangs hun 61e jubileum gevierd. Het paar uit Illinois verwelkomde hun 100ste kleinkind 4 jaar geleden. Tegen het einde van vorig jaar hadden ze in totaal 102 kleinkinderen..

Volgens Leo beschouwt het koppel al deze kleinkinderen als een zegening. Hij maakte zelfs een grapje dat ze hun eigen stad konden beginnen als ze dat wilden. Het echtpaar is sinds 1956 getrouwd en sindsdien wonen ze in hun stad, Illinois. Hoewel sommige families van deze omvang moeite hebben om samen te komen, blijft deze band heel erg hecht.

Ze hebben zoveel kleinkinderen dat ze niet wisten dat ze op het punt stonden hun 100ste kleinkind te krijgen totdat iemand anders het hun vertelde. Blijkbaar waren 2 van de kleinkinderen verwikkeld in hun eigen uitdaging en waren ze goed op de hoogte van het aantal. Ze daagden elkaar uit om te zien wie als eerste het 100ste kleinkind kon krijgen! Wat een leuk stel.

Dit lijkt absoluut het type familie dat leuk is om te hebben. Donna Zanger Lane is de familiehistoricus en zij is verantwoordelijk voor het bijhouden van al hun mijlpalen. Zelfs na de geboorte van zoveel kleinkinderen verwelkomen Leo en Ruth elk van hen nog steeds als eerste. Dat is wat dit paar zo jong houdt.

Als je meer wilt weten over deze geweldige familie en al hun nakomelingen, bekijk dan zeker de video hieronder:

Heb jij net zoveel genoten van hun verbazingwekkende verhaal als wij? Deel dit dan even met je vrienden en familie!

Bron: Bridesblush