Echtpaar viert 49e jaar samen en krijgt extreme make-over

Toen Jo en Kevin Taylor elkaar voor het eerst ontmoetten in 1967, merkten ze meteen dat er iets anders was. De manier waarop hun gesprek op natuurlijke wijze vloeide, de grapjes die ze snel samen maakten en de vlinders in hun buik wezen allemaal op één ding – ze waren voor elkaar gemaakt. Nu 49 jaar later zijn ze nog steeds zo verliefd als de dag dat ze trouwden. Nu hebben ze 5 kinderen, 14 kleinkinderen en 2 achterkleinkinderen.

Na bijna 5 decennia samen hadden Jo en Kevin dezelfde stijl! Het paar had lange, slonzige lokken (die inmiddels grijs zijn geworden) en een stoere biker uitstraling. Hun geliefden wisten dat het tijd was voor verandering en moedigden hen aan om de make-over aan te vragen tijdens de Today Show. Jo en Kevin aarzelden over het idee om op zo’n dramatische manier getransformeerd te worden, maar namen aan dat ze niet gekozen zouden worden. Maar ze werden uiteindelijk toch gekozen.

Met de hulp van het Today-team, Louis Licari en Jill Martin, werd het paar getransformeerd van top tot teen. Hoewel ze aanzienlijk waren opgepoetst, was het team nog steeds in staat om hun persoonlijke stijl te behouden. Dit was het beste scenario voor Jo en Kevin!

Ze kunnen 49 jaar in hun relatie zijn, maar deze makeover hielp de zaken op zijn kop zetten. Bekijk hier hun geweldige nieuwe looks in de video hieronder:

We kunnen alleen maar hopen dat Jo en Kevin de komende maanden hun stijl bij blijven houden. Wat een scherp uitziend stel!