Duncan Laurence deelt droevig nieuws, collega’s en fans in shock

Duncan Laurence deelt droevig nieuws, collega's en fans in shock

Het gaat heel erg slecht met Duncan Laurence. De mentor van de twee Songfestival-mislukkelingen Mia en Dion zou met een nieuw album op de proppen komen, maar heeft dat uitgesteld. Hij zit er namelijk totaal doorheen en is ‘mentaal uitgeput’.

Songfestival

Duncan schrijft op Instagram dat de afgelopen maanden ’te veel’ zijn geweest. Waar hij het precies over heeft, vertelt hij dan weer niet.

Het vermoeden bestaat dat het alles te maken heeft met de ophef rondom Mia Nicolai en Dion Cooper. Duncan begeleidde de twee naar de ondergang.

En dat is niet alles, want het beeld onstond dat Duncan eigenlijk helemaal niets voor de twee heeft betekend en vooral druk was met leuke fotootjes maken en aandacht zoeken. Of dat allemaal echt zo is, zullen we nooit weten. Maar waar rook is, is vuur.

Anyway, Laurence stelde eerder al singles uit om zich ‘volledig’ op Mia en Dion te kunnen richten. Zijn album Skyboy is wel al klaar, maar de zanger heeft even geen kracht meer.

‘Niet sterk genoeg’

”Ik realiseer me dat ik nu niet sterk genoeg ben om het de aandacht, de promotie en de liefde en zorg te geven die het nodig heeft na de release. Dus hebben mijn team en ik besloten om de releasedatum te verplaatsen.”

Een nieuwe datum wordt niet genoemd. ‘De komende week zal ik me richten op het afronden van de laatste loodjes voordat ik een paar weken vrij neem om te herstellen en sterker terug te komen.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Duncan Laurence (@itsduncanlaurence)

Scroll naar boven