‘The King of Rock & Roll’ zingt samen met zijn dochter ‘In The Ghetto’. Het resultaat is verbazingwekkend mooi!

We weten allemaal wie Elvis Presley is. Hij is over de jaren heen vaak genoemd als: ‘The King of Rock and Roll’.

De man heeft miljoenen fans over de hele wereld, ondanks het feit dat hij inmiddels al bijna meer dan 40 jaar geleden overleden is. Elvis heeft ook een dochter genaamd Lisa Marie Presley. Zijn dochter zingt ook. Hoewel ze in mindere mate succesvol dan haar vader, neemt dat niet weg dat haar stem ook prachtig is om naar te luisteren. Het is ook niet makkelijk om je te kunnen meten met de legendarische Elvis.

elvis

Toen Elvis nog leefde was er nog niet zo veel technologie en mix apparatuur als vandaag de dag. Dat waren de jaren 50 en 60. Er is nu een stuk meer technologie die allerlei dingen op muzikaal gebied mogelijk maakt. Dan komt er ook nog eens bij kijken dat de hedendaagse technologie eens stuk geavanceerder is.

Deze technologie heeft het volgende mogelijk gemaakt. Een mix van Elvis en zijn dochter zodat het net lijkt alsof ze een duet aan het zingen zijn.

LEES OOK:  Matthew heeft een aangeboren groeistoornis en ziet er daarom uit als een pasgeboren baby!

Het is prachtig in elkaar gezet en het lijkt net echt. Luister het liedje hieronder en deel deze met al je vrienden en familie op Facebook!

Wat vind jij? Reageer hieronder: