Duco (32) uit LLDL schept op over aantal bedpartners: ”Meen je dit!?”

Duco (32) uit LLDL schept op over aantal bedpartners: ''Meen je dit!?''

Het televisieprogramma Lang Leve de Liefde is ontzettend populair en kan dan ook rekenen op een groot aantal kijkers. Gisteren waren de 30-jarige content creator Laura en hovenier Duco (32) te zien. Hoewel ze elkaar pas net kennen, neemt het gesprek al snel een bizarre wending.

Laura en Duco maken gebruik van de vragenpot. Laura pakt een kaartje en vraagt hoeveel onenightstands Duco al gehad heeft. Zonder zijn antwoord af te wachten, zegt ze dat ze denkt dat hij er al heel wat gehad heeft. ”Dat klopt”, antwoord de trotse Duco.

Ik tel al niet meer

Maar hij wil niet meteen vertellen hoeveel het er dan precies zijn. Laura bezweert hem dat ze niet zal oordelen als hij het wel zegt. ”Ik tel die dingen niet. Op een gegeven moment, na een bepaald aantal, doe je dat niet meer”, aldus de hovenier. ”Oh, dus je hebt er heel veel gehad? Dan hoef ik me niet meer te schamen, tof, vertel maar”, zo zegt Laura op een speelse manier.

En dan komt het. Duco weet niet meer met hoeveel vrouwen hij het gedaan heeft. ”Veel, tientallen.” Laura vraagt door en dan komt de aap uit de mouw. Het zijn meer veel meer dan 50.

Laura wil weten of het om onenightstands ging of om korte relaties. Daarop vertelt Duco dat hij nog nooit iets serieus in zijn leven heeft gehad. Hij wordt ook niet snel verliefd. ”Het is ook een beetje: relaties gaan snel uit tegenwoordig. Ik vind dat je daar beter over moet nadenken.”

Hottub

Na het eten gaan de twee lekker de hottub in. Duco ziet zijn kans schoon en vraagt waar zijn date nu aan denkt. ”Ik denk aan hoe jij eruit ziet in zwembroek en hoe ik eruit zie in bikini en ik denk hoe anders jij eruit ziet zonder bril en met nat haar. Want dat vind ik sexy.”

Bed

Het warme water in de hottub zorgt voor hete taferelen, want de twee duiken direct daarna het bed in. Als wordt Laura niet bepaald hitsig van de aftershave van Duco. Ze vindt Sauvage een playergeur. Ondertussen wrijft Duco over haar been en zoent hij haar. ”Is dat je move?”, giechelt Laura?

One night in Laura

Nadat de twee het erg gezellig hebben gehad in de lakens, spelen ze de dag erna een spelletje waarbij ze glazen op elkaar zetten. Laura pakt er een vragenkaartje bij en stelt de vraag: ”Als deze date een film zou zijn, wat zou dan de titel zijn?” Duco geeft daarop het meest bizarre antwoord ooit: ”One night in Laura”. Aan het gezicht van de blondine te zien kan ze dat niet bepaald waarderen.

Scroll naar boven