Droomreis naar Azië: zo regel je snel en simpel een betrouwbaar visum Vietnam

Droomreis naar Azië: zo regel je snel en simpel een betrouwbaar visum Vietnam

Vietnam is een ontzettend veelzijdig land en is daardoor mateloos populair bij toeristen over de hele wereld. Ook veel Nederlanders weten de weg inmiddels te vinden naar het cultuurrijke Aziatische land. Maar wist jij dat je een visum Vietnam nodig hebt om het land te kunnen bezoeken? In dit artikel kom jij precies te weten hoe je razendsnel een visum voor Vietnam aanvraagt en aan welke voorwaarden je dient te voldoen.

Hoe vraag je een visum aan voor Vietnam?

Een visum Vietnam aanvragen klinkt voor veel mensen als een uitdagend proces. Dankzij de visumspecialisten van het als best beoordeelde Visumbuitenland.nl heb jij jouw visum voor dertig aaneengesloten dagen binnen een handomdraai geregeld. En dat is precies wat je als toerist wil: je nergens zorgen over hoeven maken zodat jij je volledig kunt focussen op je droomvakantie.

Het aanvragen van een visum Vietnam doe je direct via het online aanvraagformulier. Dat kan 365 dagen per jaar, zeven dagen per week en 24 uur per dag. Je hoeft dus niet naar een fysieke locatie met allerlei documenten.

Droomreis naar Azië: zo regel je snel en simpel een betrouwbaar visum Vietnam

Contact- en reisgegevens

Binnen het online aanvraagformulier vul je allereerst je contactgegevens in. Dit gaat onder meer om je adres, e-mailadres en telefoonnummer. De daaropvolgende informatie die gevraagd wordt, heeft betrekking op je reisgegevens. Hier geef je aan wanneer het visum moet ingaan, dus wanneer je arriveert in Vietnam. Je selecteert je de aankomst- en vertreklocatie en het doel van je reis. Tenslotte dien je aan te geven op welk adres je de eerste nacht doorbrengt en in welke provincie in Vietnam dit is. Slaap je bijvoorbeeld in een hotel, dan dien je dit adres op te geven.

Spoedlevering visum

Mocht je op korte termijn naar Vietnam willen reizen, dan is het een aanrader om voor een zogeheten spoedlevering te kiezen. De standaard verwerkingstijd voor een visum bedraagt ongeveer een week. Met een spoedlevering versnel je dit naar een beoogde termijn van slechts drie werkdagen.

Paspoortgegevens

Het laatste blok binnen het online aanvraagformulier gaat over de gegevens op je paspoort. In Vietnam wil men graag weten wie het land binnenkomt, dus het is belangrijk dat je de informatie precies zo invult, zodat deze overeenkomstig is met wat er op je paspoort staat. Het is dus niet mogelijk een visum aan te vragen met een identiteiskaart of rijbewijs.

Informatie die onder meer gevraagd wordt bestaat uit het documentnummer, maar ook wanneer je paspoort afgegeven is en tot wanneer deze geldig is. Opvolgend vul je al je voornamen in, je achternaam, je geboortedatum en je geslacht. Wat Vietnam ook graag wil weten, is of je religieus bent. Ben jij niet gelovig, dan heb je de keuze om de optie Atheïsme te selecteren.

Als je alleen op reis gaat, kun je naar de volgende stap, het betalen van het visum. Ga jij in gezelschap naar Vietnam? Dan vul je het aanvraagformulier voor elke reiziger afzonderlijk in.

Droomreis naar Azië: zo regel je snel en simpel een betrouwbaar visum Vietnam

Kosten visum Vietnam

De volgende stap in je visumaanvraag Vietnam is het betalen van het visum. Dit kan eenvoudig via bijvoorbeeld iDeal, een creditcard, Bancontact (voor Belgische aanvragers) of zelfs via PayPal.

Visumbuitenland.nl hanteert het meest scherpe tarief voor een Vietnam visum. Voor een klein bedrag van slechts €49,95 hoef jij je nergens meer druk om te maken.

Belangrijk: Nadat je de betaling hebt voldaan, dien je via de website een kopie van je paspoort en een recente pasfoto te uploaden.

Vijf visumvoorwaarden voor Vietnam

Vietnam stelt een aantal belangrijke voorwaarden waaraan voldaan moet worden voordat een visum wordt goedgekeurd. Onderstaand een opsomming

  • Je dient in bezit te zijn van het visum voordat je vertrekt
  • Je pasoort dient tenminste 30 dagen langer geldig te zijn dan je visum
  • Personen met mentale en/of overdraagbare ziektes die een gevaar vormen voor je omgeving worden niet toegelaten
  • Je komt Vietnam niet in als de immigratiedienst je in de afgelopen drie jaar het land heeft uitgezet
  • Het is enkel toegestaan om aan te komen en te vertrekken op een geselecteerd aantal luchthavens, zeehavens en grensposten

Voldoe jij aan bovenstaande voorwaarden? Dan ben jij helemaal klaar om de reis van je leven te boeken. Cultuur, lekker eten, een adembenemende kustlijn en de gastvrijheid van Vietnam wachten op je. Plan daarom vandaag nog jouw droomvakantie naar deze Aziatische parel en vraag direct een visum aan. Wij wensen je een vakantie toe om nooit meer te vergeten.

Droomreis naar Azië: zo regel je snel en simpel een betrouwbaar visum Vietnam

Laat een reactie achter

Scroll naar boven